Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 31 de març del 2020

'Michael Bay projects'.


Bay Films, de Michael Bay, ha establert un acord de primer cop d’ull de diversos anys amb Sony Pictures per desenvolupar projectes de cinema i televisió, segons Deadline. Bay prèviament va col·laborar amb l’estudi en el seu debut com a director amb ‘Bad Boys’, amb l’última entrega de la franquícia, ‘Bad Boys For Life’, estrenada aquest any.

Bay ha dirigit recentment el thriller d’acció ‘6 Underground’ per a Netflix, protagonitzada per Ryan Reynolds (Deadpool saga), Dave Franco (Now You See Me, The Disaster Artist), Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven, Sicario: Day of The Soldado), Adria Arjona (Pacific Rim: Uprising, Triple Frontier), Corey Hawkins (Kong: Skull Island, BlacKkKlansman), Ben Hardy (X-Men: Apocalypse), Lior Raz (Fauda), Mélanie Laurent (Operation Finale) i Payman Maadi (13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi).

Els pròxims projectes cinematogràfics de Bay inclouen el drama ‘Black Five’, basat en una idea original seva i escrit per Ehren Kruger (Top Gun Maverick).

Per a televisió, Bay es productor executiu de Jack Ryan de Tom Clancy per a Amazon, protagonitzada per John Krasinski (A Quiet Place), i també és productor executiu de la sèrie de ‘The Purge’ a USA Network.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada