Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 17 de març del 2020

'Warner Bros. Films'


Tot i que a l’inici Warner Bros. anava a mantenir les seves produccions en marxa, el dissabte passat informava que paralitzava la producció ‘The Batman’ i el dilluns anunciava també la paralització de ‘The Matrix 4’, ara des de Deadline també informen de que ‘Fantastic Beasts 3’ paralitza producció, que iniciava en breu a Londres.

A més, l’estudi també ha endarrerit la producció del film biogràfic King Richard, protagonitzat per Will Smith i Vanessa Williams, que ja estava filmant prèviament a los Angeles. Encara no es sap, quan podran tornar a iniciar la producció els dos films i si això afectarà a les dates d’estrena.

Mentre tant, el mitjà també informa de que MGM ha posposat oficialment durant dues setmanes, el pròxim film súper heroic dramàtic ‘Samaritan’, protagonitzat per Sylvester Stallone després que aquesta finalitzes ahir a Atlanta, Georgia (actualment classificada com l’estat en el setè de la llista de més casos del Cvid-19).

L’anterior film de la franquícia preqüela de Harry Potter, ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’, va guanyar $654.855.901 a nivell mundial. Els dos primers films van ser dirigits per David Yates, a partir d’un guió de J.K. Rowling, i produïda per David Heyman, J.K. Rowling, Steve Kloves i Lionel Wigram. En un principi la tercera entrega s’estrenarà el 2021.

Protagonitzada per Will Smith i Liev Schreiber amb Reinaldo Marcus Green (Monsters and Men) en la direcció. King Richard explica la història de Richard Williams, el pare de les superestrelles del tenis Serena i Vanessa Williams, que no tenia experiència en el tenis, va superar dificultats terribles, escepticisme i el seu propi passat problemàtic per a criar a dues de les millors jugadores del joc. El film arribarà als cinemes el pròxim 25 de Novembre de 2020.

‘Samaritan’ és un film sobre un nen que intenta descobrir si un superheroi mític, que va desaparèixer 20 anys enrere després d’un esdeveniment tràgic, segueix viu. El director de ‘Overlord’, Julius Avery dirigeix amb un guió escrit per Bragi F. Schut (Escape Room), amb Sylvester Stallone i Braden Aftergood produeixen via Balboa Productions. El film s’estrena el pròxim 11 de Desembre de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada