Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 19 de març del 2020

'Freddy vs. Jason'.

Des del seu compte de Twitter els dos guionistes originals de ‘Freddy vs Jason’, Damian Shannon i Mark Swift, ens parlen de el seu desig d’escriure’n una seqüela entre aquests dos titans del terror.


“Encara volem que es faci!” Sempre ens encantaria fer un altre”, va tuitejar el duo. “Però sempre és bo tenir nous ulls sobre el material, no? Hem tingut el nostre dia. Hem escrit per a Jason més que qualsevol altre escriptor, crec. Que entri algú nou i li doni sang fresca!

És estrany que haguem tingut 23 films de Freddy i Jason, però sols una en la que realment ho resolen a punys. Oh, es clar, hi va haver rumors sobre una possible seqüela de ‘Freddy vs. Jason vs. Ash’ que hauria portat a Bruce Campbell, però majoritàriament eren tant sols somnis dels fans. En aquest punt, realment no necessitem un altre pel·lícula de ‘Freddy vs. Jason’, molt menys una on lluitin, però és quelcom que agrairia amb molt de gust.

Aquí està la sinopsis del film original (a través de JoBlo): dos icones del terror s’enfronta en aquest film sobrenatural. L’assassí en sèrie desfigurat Freddy Kruger (Robert Englund), que ataca a les seves víctimes en els seus somnis, ha perdut gran part del seu poder ja que els ciutadans de la seva ciutat li tenen menys por. Amb l’ajuda del assassí violent Jason Voorhees (Ken Kirzinger), Freddy organitza una nova onada d’assassinats. Tot i això, quan el psicòpata amb màscara de hockey no deixa de tallar a les víctimes de Freddy, els dos dimonis comencen a lluitar entre si.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada