Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 13 de març del 2020

'19th Annual Tribeca Film Festival'.

Després de que el governador de Nova York, Andrew Cuomo, ha emes una prohibició estatal de reunions de més de 500 persones, Jane Rosenthal, cofundadora i directora executiva de Tribeca Enterprises, ha anunciat que el 19è Tribeca Film Festival -que es celebra cada any- s’ha posposat. El Festival estava originalment programat per a realitzar-se del 15 al 26 d’Abril.

“Vàrem fundar el Tribeca Film Festival com una forma de curar a la nostre comunitat després de la devastació dels atacs del 11S l’any 2001”, va dir Rosenthal. “Estavem decidits a superar la nostre por i ansietat unint-nos. Està en el nostre ADN avançar mentre ens preocupem per la nostre comunitat.

Hem pres la difícil decisió de posposar el 19è Tribeca Film Festibal (15-26 Abril) en base al anunci del governador Andrew Cuomo de que els esdeveniments de 500 persones o més estan prohibits degut a la propagació del Covid-19. Estem compromesos a garantir la salut i la seguretat del públic al temps que recolzem als nostres amics, cineastes i narradors d’històries que veuen a Tribeca com una plataforma per a mostrar el seu treball al públic. En breu us informarem dels nostres plans.

Visiteu www.tribecafilm.com per tenir informació actualitzada, informació de reembossament de tiquets i detalls addicionals.

El programa de funcions de Tribeca inclou 115 films de 124 cineastes de 33 països diferents. La programació inclou 95 estrenes mundials, dos estrenes internacionals, quatre estrenes nord-americanes, quatre estrenes estatunidencs i nou estrenes de New York i un avenç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada