Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 12 de març del 2020

'Arkansas'.

ComingSoon.net te imatges exclusives del pròxim drama criminal de Lionsgate, ‘Arkansas’, protagonitzat per Liam Hemsworth i Clark Duke. A continuació les podeu veure...









Basat en el llibre més venut de john Brandon, del mateix nom, Arkansas teixeix tres dècades de narcotràfic en el sud profund per explorar el cicle de violència que converteix als joves en delinqüents i als vells en llegendes.

En el debut com a director de Clark Duke, Kyle (Liam Hemsworth) i Swim (Clarke Duke), viuen per ordre d’un Cap de la droga amb seu a Arkansas anomenat Frog (Vince Vaughn), a qui mai van conèixer. Fent-se passar per guardes de parcs juvenils de dia, operen com a missatgers de drogues de baix nivell per la nit, sota l’atenta mirada dels representants de Frog (John Malkovich i Vivica A. Fox). To i això, després de prendre forces decisions equivocades, Kyle i Swin es troben directament amb la mirada de Frog, qui els veuen erròniament com una amenaça per al seu imperi.

Escrita per Duke i Andrew Boonkrong en el seu debut com a guionista, el film està protagonitzat per Liam Hemsworth (The Hunger Games franchise, Independence Day: Resurgence), Clark Duke (Hot Tub Machine franchise, Kick-Ass franchise), Michael Kenneth Williams (12 Years a Slave, Boardwalk Empire), Vivica A. Fox (Independence Day franchise, Kill Bill franchise), Eden Brolin (Yellowstone, Beyond), Chandler Duke (Veronica Mars, Where’s This Party?) amb el nominat per l’acadèmia John Malkovich (In The Line of Fire, The New Pope) i Vince Vaughn (Brawl In Cell Block 99, Wedding Crashers).

‘Arkansas’ s’estrenarà alguns cinemes de forma limitada, i a Apple, Amazon i vídeo demanda a partir del 01 de Maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada