Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 26 de març del 2020

'A Head Full of Ghosts'.


Poc més d’un mes després d’aterrar Margaret Qualley (Once Upon a Time in Hollywood) per a protagonitzar el film de terror psicològic, STXfilms ha adquirit ‘A Head Full of Ghosts’ de Scott Cooper en un acord de set xifres, segons Deadline.


L’estudi planeja distribuir-lo als Estats Units i el regne Unit de manera similar al seu altre projecte adquirit recentment ‘Gunpowder Milkshake’, on s’associen amb Sun de Amèrica Llatina, la canadenca Elevation i The Searchers de Benelux per a distribuir el film a aquests mercats.

El film, està essent reescrit i dirigit per Cooper (Hostiles), segueix a Meredith “Merry” Barrett, una dona de 23 anys que explica a un periodista els horribles successos que van veure a la seva família destrossada públicament fa 20 anys per les estranyes accions de la seva germana que difuminen les línies entre la esquizofrènia i la possessió demoníaca. Es basa en la novel·la de 2015 de Paul Tremblay, que va guanyar el Premi Bram Stoker de la novel·la el mateix any.

Qualley va trobar els seus papers principals en la pantalla petita amb l’aclamat drama de misteri de la HBO ‘The Leftovers’ i ‘Fosse/Verdon’ nominat al Emmy pels FX, mentre veia l’èxit en la gran pantalla amb films com ‘The Nice Guys’ de Shane Black i ‘Once Upon a Time in Hollywood’ de Quentin Tarantino.

Cooper va despuntar l’any 2009 amb el seu guió i debut com a director a ‘Crazy Heart’, que va guanyar dos premis Oscar, incloent Millor Actor i Millor Cançó Original, i després va dirigir dos cops a Christian Bale, en el thriller d’acció ‘Out of the Furance’ de 2013 i el western ‘Hostiles’ del 2017, així com a Johnny Depp en el film biogràfic del crim ‘Black Mass’. El seu pròxim film és el film de terror ‘Antlers’, que per ara s’ha cancel·lat la seva estrena degut a la pandèmia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada