Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 24 de març del 2020

'Survive the Night'.

Ja s’ha publicat el tràiler oficial del pròxim film d’acció i suspens, del director Matt Eskandari, ‘Survive the Night’, protagonitzat per Bruce Willis mentre intenta ajudar a salvar a la seva família de dos intrusos. També protagonitzada per Chad Michael Murray, el film arriba a alguns cinemes seleccionats i sota demanda a partir del 22 de Maig. A continuació podeu veure el tràiler...

          

A ‘Survive the Night’ (anteriorment titulada ‘The Long Night’), després de que el seu germà Mathias (Olson) resulta mortalment ferit en un robatori fallit, Kamie (Buckner) aguaita al metge de trauma Rich (Murray) des de l’hospital fins a casa seva. Jamie procedeix a retenir a la esposa i la filla de Rich com a ostatges mentre ell li ordena a Rich operar al seu germà. Això no li sembla bé a Rich, que s’uneix al seu pare, Frank (Willis), que és un sheriff retirat, per a garantitzar la seguretat de la seva família.

El film està protagonitzat pel guanyador d’un Globus d’Or Bruce Willis (Saga Die Hard) com a Frank, Chad Michael Murray (House of Wax) com a Rich, Shea Buckner com a Jamie, Tyler Jon Olson com a Matthias, Lydia Hull com a Jan i Jessica Abrams com a Rachel.

‘Survive the Night’ està dirigit per Matt Eskandari (12 Feet Deep) a partir d’un guió escrit per Doug Wolfe. Està produït per Randall Emmett, George Furla, Shaun Sanghani i Mark Stewart, El projecte marca la 16ª col·laboració entre Willis i els productors Randall Emmett i George Furla.

Bruce Willis no és aliè al gènere d’acció i ciència ficció, ja que va protagonitzar pel·lícules icòniques com: ’12 Monkeys’ de Terry Gilliam l’any 1995, protagonitzant al costat del guanyador del Oscar Brad Pitt; ‘The Fifth Element’ de Luc Besson l’any 1997, al costat de Gary Oldman i Milla Jovovich; el film de desastre ‘Armageddon’, dirigida per Michael Bay l’any 1998, al costat de Billy Bob Thorton, Ben Afleck o Liv Tyler. Els altres films destacats de la seva carrera inclouen: la saga ‘Die Hard’, ‘The Sixth Sense’, ‘Pulp Fiction’, ‘Red’, ‘Looper’, ‘Unbreakable’ o ‘Glass’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada