Estrena Destacada

'Imaginary Friends'.

'Imaginary Friends'.
Estrena 17/05/24

dilluns, 2 de març del 2020

'Monster Hunter'.


El primer i únic cop que he parlat d’aquest projecte va ser el Novembre de 2018, no se si se m’ha escapat algun altre noticia des de llavors, però del divendres passat en tenim novetats. La caça de monstres començarà en uns mesos. Un parell de nous cartells de ‘Monster Hunter’ han sorgit en línia gràcies a IGN, presentant a dos dels seus protagonistes de la pròxima adaptació de la famosa sèrie de videojocs. Un dels cartells presenta a Milla Jovovich com a la Captain Natalie Artemis, mentre que l’altre cartell ens presenta a Tony Jaa com The Hunter. A continuació podeu veure els cartells...



La sèrie Monster Hunter consisteix en jocs de rol d’acció on els jugadors i els seus amics treballen junts per guanyar a les besties més grans que viuen, en un ecosistema amb vida.

Dirigida per Paul W.S. Anderson, ‘Monster Hunter’ està protagonitzada per Milla Jovovich (Franchise Resident Evil, Hellboy) i Tony Jaa (Ong Bak saga). El film també comptarà amb amb Ron Perlman (Drive, Hellboy -films Guillermo del Toro-), T.I. Harris (Ant-Man and The Wasp), Diego Boneta (Luis Miguel, Rock of Ages), així com MEagan Good (Code Black) i Josh Helman (X-Men: Days of Future Past).

La trama es centra en el líder d’un equip militar de la ONU anomenat Artemis, interpretat per Jovovich, qui és transportat a un altre regne poblat per monstres. Allà coneix a The Hunter (Jaa), i els dos s’uneixen per tancar un portal per evitar que els monstres ataquin la terra.

‘Monster Hunter’ arribarà als cinemes el pròxim 04 de Setembre de 2020. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada