Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 4 de març del 2020

'Connected'.

Doncs bé, si l’altre dia teníem les primeres imatges del nou film dels guionistes de ‘Spider-Man: Into the Spider-verse’, Phil Lord i Chris Miller, ‘Connected’ per a Sony Pictures Animation; avui en tenim el primer tràiler. A continuació el podeu veure...

          

          

A ‘Connected’ (anteriorment titulada ‘The Mitchells Vs. The Machines), The Mitchells és una família disfuncional però afectuosa, que realitza un viatge per carretera juntament amb el seu grassonet Carlino Monchi quan el pare amant de la naturalesa Rick decideix que condueixi Katie cap a la Universitat és la oportunitat perfecte per unir-los com a família. Però sense anar més lluny, el seu viatge per carretera es veu interromput de sobte per un alçament tecnològic que amenaça a la humanitat: en tot el món, els dispositius electrònics que la gent estima, des de telèfons fins a automòbils sense conductor, fins i tot una nova línia elegant de robots personals, es tornen en contra la humanitat. Amb l’ajuda de dos robots que funcionen malament i el Carlino deliciosament grassonet de la família, els Mitchells hauran de superar els seus problemes i treballar junts per salvar-se entre ells i al món!

Pel que fa al repartiment dels actors que donaran veu als personatges, són els següents: Abbi Jacobson (Broad City) com a Katie Mitchell, una aspirant a nerd del cine que acaba de ser acceptada en la Universitat dels seus somnis; Danny McBride (Despicable Me, The Angry Birds Movie) com el pare amant de la naturalesa Rick Mitchell; Maya Rudolph (Big Hero 6) com la mare positiva Linda Mitchell; el director del film Mike Rianda com el peculiar germà petit Aaron. També comptarà amb les veus de Eric Andre (The Lion King) com l’inventor tecnològic Mark Bowman i la guanyadora del Oscar Olivia Colman com l’assistent de veu, similar a la Siri, anomenada PAL.

‘Connected’ està dirigida per Mike Rianda (Gravity Falls) qui va escriure el guió amb el codirector Jeff Rowe. Phil Lord i Christopher Miller (The LEGO Movie, Spider-Man: Into the Spider-Verse) produeixen a través de la seva productora Lord Miller Productions al costat de Kurt Albrecht.

‘Connected’, te fixada la data d’estrena als USA per al pròxim 18 de Setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada