Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 18 de març del 2020

'Avatar Sequels'.

Nombrosos projectes cinematogràfics d’alt perfil, incloent els films live-action de Disney, s’han ajornat temporalment mentre el món continua pendent de la pandèmia del Covid-19 (anteriorment anomenat Coronovirus). Ahir, sabíem d’un altre gran producció de gran èxit sota el paraigües de la Casa del Ratolí i amb el productor Jon Landau confirmant oficialment que la producció s’ha tancat temporalment dels films en llarg desenvolupament de James Cameron, les seqüeles de ‘Avatar’, que s’estava filmant a New Zealand. Tot i això, el treball de Weta sobre els efectes visuals dels films seguirà endavant. Stephen Lang també va confirmar la suspensió a través de Twitter bromejant amb els fans de que val la pena esperar les seqüeles.

“Ho hem endarrerit. Teniem plans de venir el divendres per la nit un grup de persones i començar de nou i vàrem prendre la decisió d’esperar i seguir treballant aquí [Los Angeles] i arribar allà una mica més tard del que havíem planejat”. Landau va dir en un comunicat a través del New Zealand Herald.

“Si et digues que sabrem quelcom en dues setmanes estaria mentint. Potser que no m’equivoqui, inclús un rellotge trencat és correcte dos cops al dia. Però estaria mentint perquè no sé...Estem en mig d’una crisis global i no es tracte de la industria del cinema. Crec que tot el món necessita fer ara el que puguem fer, com diem aquí, parar per aplanar la corba [del coronavirus].


El càsting de la franquícia de ‘Avatar’ inclou, Kate Winslet, Edie Falco, Michelle Yeoh, Vin Diesel, Jemaine Clement i Oona Chaplin al costat d’un llistat de joves actors. Retornen al càsting principal: Sam Worthington, Zoe Saldana, Joel David Moore, Dileep Rao, Stephen Lang, Matt Gerald i Sigourney Weaver.

Cameron ha explicat que el coronel Miles Quaritch (Stephen Lang), repetirà en les quatre seqüeles i serà el dolent principal de la història. El rodatge de ‘Avatar 2’ i ‘Avatar 3’ va començar el passat 25 de Setembre.

Oficialment encara no hi ha els títols, però es van anunciar els següents i les dates d’estrena de cada seqüela: ‘Avatar: The Way of Water’ estrena 18 de Desembre de 2020, ‘Avatar: The Seed Bearer’ estrena 17 de Desembre de 2021, ‘Avatar: The Tulkun Rider’ estrena el 20 de Desembre de 2024 i ‘Avatar: The Quest for Eywa’ estrena el 19 de Desembre de 2025.

Recordem que ‘Avatar’ (2009) va recaptar 760.507.625$ només a USA i 2.027.457.462$ a nivell internacional, i un total de 2.787.965.087$.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada