Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 4 de març del 2020

'The Pinkerton'.

Des de Deadline ens informen de que Warner Bros. ha adquirit el guió de Daniel Casey (F9, Kin, Kill or Be Killed), el western sobrenatural ‘The Pinkerton’ per a J.J. Abrams i la seva companyia Bad Robot. El projecte serà el primer film original sota l’acord general de Bad Robot amb Warner Bros.

Els detalls sobre el projecte es mantenen en secret per ara, a més de que el film es descriu com un “híbrid sobrenatural de western i revenja”.

‘The Pinkertons’ era un guàrdia de seguretat privada i una agencia de detectius establerta als Estats Units per l’escocès Allan Pinkerton l’any 1850. Pinkerton es va fer famós quan va assegurar haver frustrat un complot per assassinar al president electe Abraham Lincoln, qui més tard va contractar a agents de Pinkerton per a la seva seguretat personal durant La Guerra Civil.

Un dels Pinkertons, un parent, va aparèixer en la sèrie de HBO de David Milch, ‘Deadwood’. El personatge de Sarah Paulson, Alice Isringhausen, estava relacionat amb els Pinkertons i les plomes ondulades amb la cantina de la ciutat i el capo Al Swearingin.

Els pròxims projectes de J.J. Abrams inclouen ‘Lovecraft Country, Little Voice, Lisey’s Story, Mission: Impossible 7 i 8, Aporia i més. Bad Robot també recentment a bord dels projectes de Warner Bros. i DC Comics titulat ‘Justice League Dark’ per a un potencial film i altres sortides per a televisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada