Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 11 de març del 2020

'Spawn'.

Segons ComicBook.com, Todd McFarlane ha confirmat que el guanyador del Oscar, Jamie Foxx, encara està vinculat al reboot de ‘Spawn’. McFarlane va aclarir la transmissió de que recentment va revelar durant una entrevista amb Shoryuken que “Un tipus guanyador de la acadèmia” havia abandonat el projecte provocant rumors de que aquesta persona era Foxx, però McFarlane va aclarir que en realitat es referia a un escriptor que va haver de marxar degut a conflictes d’horari.


Durant l’entrevista amb Shoryuken, McFarlane va revelar que confia en que “Hollywood és un lloc diferent en aquest moment; entenen el valor del que Spawn pot aportar a un pressupost raonable.”

McFarlane va afegir que si te algunes demandes per al film, tot i que: “Tinc molt poques demandes per al film. Te que ser classificació R, no hi ha debat al voltant d’això. Amb la història que vull explicar, la meva intenció es remunta a l’ombra de Spawn. Estic menys preocupat pel que succeeix en el film sempre i quan Spawn sigui “genial” i “agressiu”. L’última demanda es que jo sóc el director. Això és. La resta estem en conversacions. Tant sols vull mostrar que hi ha maneres millors i més intel·ligents de entretenir, a una audiència del que estan acostumats. Es més possible un cop t’obres a històries classificades R. Però no puc fer una versió de cartró, necessito el pressupost per fer-ho. Tant sols el suficient per fer-ho de la manera correcta.

Quan McFarlane va oferir una actualització sobre el projecte l’any passat, havia compartit que encara tots no havien acordat el mateix guió. McFarlane està llest per escriure i dirigir el reboot de Spawn, que va confirmar prèviament que serà “obscur i amb classificació R”, inclús arribant a dir que seria una R més difícil que ‘Deadpool’. McFarlane també va revelar que el pressupost per al film serà entre $10M i $12M, un pressupost atípic per a un film de superherois (que pot arribar als $100M a Warner Bros. o Marvel Studios), però al mateix temps per la trajectòria de Blumhouse Productions (que s’especialitzen en produccions de baix pressupost a qualsevol lloc, des de $100K (100.000) a $10M). Amb un film a menor escala, els diners pel qual McFarlane està contribuint almenys parcialment, li permet al cineasta compartir més contingut amb els aficionats en el set, el que promet fer tots els dies de producció.

La seva primera aparició va ser l’any 1992 a Spawn #1, el personatge es va convertir ràpidament en el símbol dels còmics obscurs i brutals antiherois l’any 1990. Els seus poders de criatura del infern li permeten teletransportar-se, canviar de forma i utilitzar una infinitat d’armes (especialment cadenes) en combat. Spawn prèviament va fer el salt a la gran pantalla l’any 1997 amb Michael Jai White com a Al Simmons/Spawn, i després en la televisió com una mini sèrie animada de la HBO, titulada Todd McFarlane’s Spawn. El personatge va celebrar fa poc el seu 25è aniversari i arribarà a més de 300 números en algun moment del pròxim any, prenent el rècord de “Cerebus the Aardvark”, com el còmic independent més antic que mai s’ha publicat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada