Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 12 de març del 2020

'Fast & Furious 9'.


Universal Pictures endarrereix l’estrena de la novena entrega de ‘Fast & Furious’, el film s’estrenarà el pròxim 02 d’Abril de 2021, unint-se a altres films que han canviat la seva data d’estrena com ara l’últim film de Bond ‘No Time To Die’ que ara s’estrenarà el 25 de Novembre de 2020; ‘Peter Rabbit 2’ que s’endarrereix al 07 d’Agost. ‘F9’ s’havia d’estrenar el pròxim 22 de Maig, ara amb la nova data l’Abril de 2021 és la única súper producció que s’estrena aquest mes.

A ‘F9’, Dom Toretto (Vin Diesel) du una vida tranquil·la fora de la xarxa amb Letty i el seu fill, el petit Brian, però saben que el perill sempre està a l’aguait en el seu horitzó pacífic. Aquest cop, l’amenaça obligarà a Dom a encarar els pecats del seu passat si amb això salva als que més estima. El seu equip s’uneix per a detenir una trama revolucionaria liderada per l’assassí més experimentat i el conductor d’alt rendiment que mai hagi trobat: un home que també és el germà abandonat de Dom, Jakob (John Cena).

‘F9’ és el retorn de Justin Lin com a director, qui va dirigir els films des del tercer al sisè de la saga, quan es va transformar en un èxit global. L’acció s’estén per tot el món: des de Londres fins a Tokio, des de Amèrica Central fins a Edimburg, i des d’un búnquer secret a Azerbaiyán fins als carrers plens de Tbilisi. En el camí, els vells amics ressuscitaran, els vells enemics tornaran, la història es reescriurà i el veritable significat de la família es posarà a prova com mai abans.

El film està protagonitzat per Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris ‘Ludacris’ Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel i Sung Kang, amb la guanyadora del Oscar Helen Mirren i la guanyadora també d’un Oscar Charlize Theron. ‘F9’ també presenta a la superestrella guanyadora del Grammy Cardi B com un nou personatge de la franquícia, Leysa, una dona amb una connexió amb el passat de Dom i un ‘cameo’ de la sensació del Reggaeton Ozuna.

‘F9’ està produïda per Neal H. Moritz, Vin Diesel, Jeff Kirschenbaum, Joe Roth, Justin Lin, Clayton Townsend i Samantha Vincent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada