Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 3 de març del 2020

'Artemis Fowl'.

Walt Disney Pictures ha publicat el tràiler oficial, de l’esperada adaptació de ‘Artemis Fowl’ per part del director Kenneth Branagh. El nou tràiler ens arriba més d’un any després del llançament del seu primer teaser. Basada en la sèrie de llibres per a joves adults, de l’autor Eoin Colfer, del mateix nom. El film havia de fer el seu debut l’Agost de l’any passat, però es va canviar la data per estrenar-la el pròxim 29 de Maig de 2020. A continuació podeu veure el nou tràiler...

          
         
          


Basat en l’estimat llibre de Eoin Colfer, Artemis Fowl és una aventura fantàstica i fascinant que segueix el viatge del geni Artemis Fowl, de 12 anys, un descendent d’una llarga línia d’autors intel·lectuals criminals, mentre busca trobar el seu pare que ha desaparegut misteriosament. Amb l’ajuda del seu fidel protector Butler, Artemis es proposa trobar-lo i, al fer-ho, descobreix una antiga civilització subterrània - un increïble món de fades avançat. Deduint que la desaparició del seu pare està relacionada d’alguna forma amb el món secret i solitari de les fades, l’astúcia de Artemis elabora un perillós pla- tant perillós que finalment es troba en una perillosa guerra d’ingeni amb les poderoses fades.  

La recent arribada Ferdia Shaw interpreta el personatge principal, amb Colin Farrell com el pare del autor criminal intel·lectual Artemis, Lara McDonnell (Love, Rosie) interpretant a la Captain Holly Short, una animada i enèrgica elfa, qui és segrestada per Artemis per a un rescat d’or de fades. El món subterrani de les fades Haven City, la guanyadora d’un premi de l’acadèmia Judi Dench (Skyfall) interpreta a la comandant Root, la líder de la divisió de reconeixement de LEPrecon, la força de policia de fades i Josh Gad (Beauty and the Best) interpreta a Mulch Diggums, un nan cleptòman, que intenta ajudar a rescatar a Holly.

També comptarà amb Nonso Anozie (Cinderella) com a Butler, Tamara Smart (The Worst Witch) com la neboda de Butler, Juliet, i Miranda Raison (Murder on the Orient Express) com la mare de Artemis, Angeline. Altres membres del repartiment inclouen a Josh McGuire (About Time), Hong Chau (Downsizing), Nikesh Patel (London Has Fallen), Michael Abubakar (Trust Me), Jake Davies (A Brilliant Young Mind), Rachel Denning (Doctor Who), Matt Jessup (Dread), Simone Kirby (Alice Through the Looking Glass), Sally Messham (Allied) i Adrian Scarborough (Les Misérables).

Dirigeix Kenneth Branagh (‘Murder on the Orient Express’), amb un guió escrit per Michael Goldenberg, Adam Kline i pel guardonat dramaturg Conor McPherson, basat en el llibre de Eoin Colfer. ‘Artemis Fowl’ està produïda per Branagh i Judy Hofflund, amb Matthew Jenkins i Angus More Gordon com a productors executius.

‘Artemis Fowl’, te fixada la data d’estrena a USA per al 29 de Maig de 2020.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada