Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 13 d’agost del 2020

'47 Ronin Sequel'.








Just abans de que Keanu Reeves tornes al centre d’atenció amb la franquícia ‘John Wick’, va protagonitzar el crític i financerament desastrós ‘47 Ronin’ per a Universal Pictures, però tot i el fracàs tan de critica com econòmicament, el estudi va donar llum verda per a una seqüela amb l’actor de ‘Mulan’, Ron Yuan en la cadira de director, segons Deadline.

El nou film es desenvoluparà 300 anys en el futur en un món cyberpunk exòtic i oferirà una reinvenció tant del film original de 2013 com del seu material font lliure Chūshingura, amb fonts que informen que el film incorporarà elements de terror juntament amb samurais moderns i elements ninja.

“Estic increïblement emocionat de treballar amb Universal i l’equip de producció en aquest film de barreja de generes, arts marcials, acció, terror i cyber-punk”, va dir Yuan. “Aquest serà un viatge divertit, intens i emocionant pels espectadors de tot el món”.

La seqüela està programada per ser produïda per John Orlando, Share Stallings i Tim Kwowk, amb Universal 1440 Entertaiment també adjunt per a produir per al estudi original i Netflix llest per a distribuir el film. Els cineastes actualment estan cercant una data d’inici de producció per a principis de 2021 per al projecte.

’47 Ronin’ va ser escrit per Chris Morgan (Fast & Furious franchise) i Hossein Amini (The Snowman) d’una història de Morgan i Walter Hamada (The Batman) i dirigit per Carl Rinsch en el seu debut i va comptar amb un càsting que incloïa a Reeves, Hiroyuki Sanada (Mortal Kombat), Tadanobu Asano (Mortal Kombat), Rinko Kikuchi (Pacific Rim) i Ko Shibasaki (One Missed Call). Basat lliurement en els relats ficticis del grup principal, la història es centrava en els 47 rōnin en el Japó del segle XVIII quan es van proposar venjar la mort del seu mestre.

El film va ser un fracàs notable per a Universal Studios, essent força colpejada per la crítica i el públic per igual i sols va recaptar $151.783.839 en la taquilla mundial per un pressupost de $175M, essent considerat un dels fracassos de taquilla més grans de la història i deixant el estudi en números vermells el exercici de 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada