Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 31 d’agost del 2020

'Lord, Miller & Natalie Morales i Cyrina Fiallo'.

Phil Lord i Chris Miller (The LEGO Movie) estan ampliant la seva llista de pròxims projectes amb Universal Pictures al associar-se amb Natalie Morales (Dead to Me) i Cyrina Fiallo (Abby’s) per a una comèdia per ara sense títol ambientada a Miami, segons The Hollywod Reporter.

Basat en un discurs de les escriptores convertides en estrelles Morales i Fiallo, el film es centrarà en una dona cubana americana que es veu obligada a tornar amb la seva família dominant a Miami o un baptisme, una joveneta de quinze anys, una boda i un funeral, amb el to i els temes es comparen com a similars a ‘My Big Fat Greek Wedding’ de Nia Vardalos. 

El duo està llest per escriure’n el guió i produir el projecte al costat de Will Alegra de Lord Miller Productions i Vincent NAstri de Bleecker Street Entertaiment, mentre que el duo epònim produirà el film amb el president Film Aditya Sood i Universal Pictures, on tenen un acord important de primera mà i han estat establint nous projectes amb freqüència en l’any des de llavors. Les fonts informen que el film també es veu com un projecte proper a casa per a Lord, que es originari de Miami i d’ascendència cubana, així com per a Morales i Fiallo, ja que ambdues són originaries del estat del sol i tenen herència cubana.

La comèdia sense títol marca l’últim projecte llargmetratge que Lord i Miller han donat suport a Universal, després de que la setmana passada s’anunciés que el duo es reuniria amb les estrelles/ comediants de ’22 Jump Street’ The Lucas Brothers, per a un film també sense títol que aquests últims escriurien i protagonitzaran. També marca el retrobament entre Morales i primer duo quan l’estrella de 35 anys va aparèixer a ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse com a Miss Calleros, una mestre del protagonista principal.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada