Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 18 d’agost del 2020

'Planes, Trains & Automobiles Remake’.

Ja han passat 33 anys des de l’exitosa estrena cinematogràfica de ‘Planes, Trains & Automobiles’ de John Hughes, i ara des de Deadline ens informen de que Paramount Pictures està oficialment en procés de desenvolupar un remake del film clàssic de comèdia del viatge per carretera de 1987, amb els actors Will Smith i Kevin Hart signant per als papers principals.

El remake estarà escrit per l’escriptora de ‘Brooklyn Nine-Nine’, Aeysha Carr. A més de protagonitzar s’espera que Smith i Hart en siguin també productors del projecte a través de les seves companyies Westbrook Studios i Hartbeat Productions, respectivament. Jon Mone de Westbrook i Bryan Smiley de Hartbeat també produiran.

El film original de ‘Planes, Trains & Automobiles’, va estar escrita i dirigida per John Hughes (Ferris Bueller’s Day Off, The Breakfast Club). Els icones de la comèdia Steve Martin i el difunt John Candy van interpretar a Neal Page i Del Griffith, els quals es van veure obligats a viatjar junts i convertir-se en companys de llitera per arribar a casa a temps per el dia de Acció de Gracies (Thanksgiving) després de que els seus vols fossin cancel·lats de sobte. Al llarg del seu viatge de tres dies, el improbable duo ensopega amb molts contratemps vergonyosos. Després de la seva estrena l’any 1987, el film va ser rebuda de seguida amb critiques positives i es va convertir en un dels millors films de comèdia fins a la data.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada