Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 3 d’agost del 2020

'Wonder Woman 3'.

En una entrevista recent amb la revista alemanya Geek (via @DCMovieNews2), la directora de  ‘Wonder Woman 1984’, Patty Jenkins, havia abordat la possibilitat de dirigir una tercera entrega de la franquícia de DC protagonitzada per Gal Gadot. Ella va revelar que si Warner Bros. Pictures li donés de nou la oportunitat, ‘Wonder Woman 3’ podria ser l’últim film que dirigís de Diana Price.

“[Wonder Woman 1984] em va donar l’oportunitat de fer moltes coses que no vaig poder encaixar en el primer film”, va dir Jenkins. “Estava tan feliç d’explicar la història d’origen de Wonder Woman. Era quasi el seu naixement, però realment no hem vist del que és capaç. És emocionant per mi mostrar-la al sostre de la seva força. Però també és molt important que lluiti en una lluita interna: és una Deessa i tracte d’ajudar a la humanitat. Ella no sols és algú que lluita contra el mal, sinó que tracte de ensenyar-li a les persones malvades com millorar. És un dilema interesant”.  

“El pròxim film de Wonder Woman provablement serà el meu últim”, va continuar, “així que tinc que posar tot el que vull ensenyar allà. Tenim que pensar convenientment”.

La dècada dels 80 avança ràpidament, ja que la pròxima aventura a la gran pantalla de Wonder Woman es troba davant d’un enemic totalment nou: The Cheetah. Tal com es va anunciar prèviament, el film està protagonitzat per Gal Gadot en el paper de Wonder Woman i Kristen Wiig en el paper de súper dolenta The Cheetah, amb Pedro Pascal i Chris Pine tornant de nou com a Steve Trevor.

Patty Jenkins (‘Wonder Woman’, ‘Monster’) dirigeix de nou, mentre que la pròpia Jenkins, Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Stephen Jones i Gal Gadot produeixen el film. Rebecca Roven Oakley, Richard Suckle, Wesley Coller, Geoff Johns i Walter Hamada en són productors executius.


‘Wonder Woman 1984’, te fixada la data d’estrena als USA el pròxim 02 de Octubre de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada