Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 4 d’agost del 2020

'The Devil All the Time'.

Poc més de dues setmanes després d’anunciar la data d’estrena del thriller de grup, Netflix ha publicat les que són les primeres fotografies de ‘The Devil All the Time’, protagonitzat per Tom Holland (MCU, Spider-Man Sony/Marvel franchise), Robert Pattinson (The Lighthouse, The Batman) i més. A continuació podeu veure’n les fotos...

Basat en la novel·la de 2011 de Donald Ray Pollack, el film ‘The Devil All the Time’ es desenvolupa al sud del Ohio rural en una ciutat anomenada Knockemstiff en el transcurs de dues dècades i envolta a un repartiment de personatges obscurs i estranys, inclosa una parella de assassins en sèrie, una prova de fe d’un predicador i un sheriff corrupte.

L’argument oficial diu el següent: “En un lloc anomenat Knockemstiff, Ohio, un bosc oblidat d’aquest país, on s’està gestant una tempesta de fe, violència i redempció. Amb la desesperació per salvar a la seva esposa agonitzant, Willard Russell recorre a la oració que et sotmet al sacrifici. Això col·loca al protagonista Arvin, el fill de Willard (Holland), en el seu camí de nen assetjat a un home que sap quan ha d’actuar. “The Devil All the Time’ involucra a un repartiment infame de personatges que es compte al llarg de dues dècades”.




El film està encapçalat per l’estrella del MCU Tom Holland (The Impossible, Spider-Man: Homecoming, Spider-Man: Far From Home, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame) i Sebastian Stan (Captain America: Winter Soldier, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame), al costat de Robert Pattinson (Good Time, The Batman), Mia Wasikowska (Alice in Wonderland), Bill Skarsgard (It, It: Chapter II), Haley Bennett (The Girl on the Train), Jason Clarke (Pet Sematary), Riley Keough (It Comes at Night) Eliza Scanlen (Little Women), Harry Melling (Harry Potter films) i Pokey LaFarge.

‘The Devil All the Time’ està dirigida per Antonio Campos, qui també ha coescrit l’adaptació amb Paulo Campos. Està produït per Randall Poster (Destroyer), Riva Marker (Wildlife) i Jake Gyllenhaal a través de la seva productora Nine Stories, que marcarà la segona col·laboració de Gyllenhaal amb Netflix després del thriller de terror ‘Velvet Buzzsaw’. El film farà el seu debut el pròxim 16 de Setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada