Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 4 d’agost del 2020

'Hunters season 2'.

Sis mesos després de que el thriller de conspiració de comèdia obscura va debutar amb critiques decents i també bona recepció per part del públic, Amazon Prime ha utilitzat Twitter per anunciar que ‘Hunters’, la sèrie protagonitzada per Al Pacino tindrà una segona temporada en la plataforma de streaming. A continuació podeu veure l’anunci...

El repartiment de la sèrie inclou a Logan Lerman com a Jonah Heidelbaum i a Al Pacino, en el que és el seu primer paper principal en una sèrie de televisió. L’actor nominat al Emmy Dylan Baker (The Good Wife), Hinton, Austin, Catherine Tate (The Office), Radnor, Boone i Rubinek també protagonitzen al costat dels nominats al Premi de l’acadèmia Lena Olin (Enemies) i Kane. El càsting també inclou Mulvany, James Le Gros (Drugstore Cowboy), Ebony Obsidian (If Beale Street Could Talk), Caleb Emery (Little), Henry Hunter Hall (When They See Us) i Jeannie Berlin (The Night Of).

La sèrie va rebre primer un encàrrec directe de 10 episodis. La sèrie està creada per David Weil, el projecte explica la història d’un grup conegut com Hunters (caçadors) que viuen a la ciutat de New York de l’any 1977. Els Hunters descobreixen que centenars ex oficials nazis d’alt rang viuen entre ells i conspiren per a crear el Quart Reich a USA. El grup empren una sagnant cerca per a dur els nazis davant de la justícia i boicotejar els seus nous plans genocides. La història està inspirada en esdeveniments de la vida real.

Monkeypaw Productions de Jordan Peele i Sonar Entertaiment estan produint la sèrie, mentre que Peele i Win Rosenfeld (Dark Net) són productors executius per part de Monkeypaw. Tom Lesinski (Mr. Mercedes) i Jenna Santoianni per part de Sonar també seran productors executius.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada