Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 13 d’agost del 2020

'College Republicans'.

James Schamus ha començat a construir el seu repartiment per a la història adolescent inspirat en fets reals ‘College Republicans’, reunint-se amb l’estrella de ‘Indignation’ Logan Lerman i Asa Butterfield (Sex Eductaion) signant per interpretar a les versions joves de Lee Atwater i Karl Rove, segons Deadline.

Escrit per Wes Jones (Billions), el film està ambientat en l’estiu de 1973 i veu a Rove associar-se amb el seu director de campanya, Atwater, en el que no es pot confiar, en un viatge per carretera pel sud en un intent per guanyar i robar els vots necessaris per a convertir-se en president del Club nacional College Republicans. El duo formarà aliances incomodes amb futurs icones republicans, inclosos Paul Manafort, Roger Stone i Jeff Sessions, però es trobaran amb un bell jove opertaiu republicà que poden aturar el seu viatge i posar fi a la seva carrera.



Inspirat per la gent real i l’organització política al centre de la història, Jones a elaborat el film basant-se en una gran quantitat d’investigació meticulosa per explicar correctament l’obscura i còmica història del origen del Partit Republicà modern i les ments que algun dia remodelarien el panorama polític estatunidenc.

A més del Atwater de Lerman i el Rove de Butterfield, el film presentarà a Kristine Froseth (Looking for Alaska) com a Kate King, la jove agent republicana que amenaça els seus somnis i que és un personatge compost de persona real en el passat dels dos.

El film està programat per ser produït per Anthony Bregman i Peter Cron de Likely Story, Franklin Leonard de The Black List i Schamus de Symbolic Exchange, mentre que Jones i Ken Friemann són els productors executius del projecte. L’equip està considerant una data d’inici de producció per a la primavera o l’estiu de 2021, mentre tant es desenvolupen els acords de finançament i distribució.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada