Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 21 d’agost del 2020

'The Flash'.









Després de que es va saber en el mes de Juny que Michael Keaton estava en converses per a repetir el seu paper com el Caballer Fosc en el pròxim film de ‘The Flash’ del DC Extended Universe, des de Vanity Fair ens informen de que tant Keaton com Ben Affleck apareixeran com a Batman.

Després de retirar-se del paper inicialment degut als seus problemes personals i el desgast que comportava, Affleck sembla estar en un camí més positiu i ha acceptat reprendre el paper de Bruce Wayne per a un film més en el pròxim The Flash al costat de Keaton en un paper “substancial”, segons el director Andy Muschietti. El primer va rebre l’últim guió del projecte de llarg desenvolupament la setmana passada i posteriorment va acordar d’unir-se al film, mentre que aquest últim finalment va tancar un acord, i Muschietti diu que la raó per la qual van cercar a Affleck per a tornar a interpretar el paper, va ser per establir el contrast entre els universos alterns que visita el llamp humà.

“El seu Batman té una dicotomia que es molt forta, que és la seva masculinitat, per la seva apariència, la imponent figura que té i la seva mandíbula, però també és molt vulnerable”, va dir Muschietti. “Ell sap com entregar aquesta vulnerabilitat des de dintre cap en fora. Sols necessita una història que li permeti aportar aquest contrast, aquest equilibri. [Affleck’s] una part molt substancial del impacte emocional del film. La interacció i la relació entre Barry i el Wayne de Affleck durà un nivell emocional que no havíem vist mai abans. És el film de Barry, és la història de Barry, però els seus personatges estan més relacionats del que pensem. Ambdós van perdre a les seves mares per culpa d’un assassinat, i aquest es un dels recipients emocionals del film. Aquí és on entre en joc el Batman de Affleck”.

A més de mirar de capitalitzar les bases de fans per ambdues interaccions del personatge, DC està cercant utilitzar les aparicions de Batman com un punt de llançament per a presentar el concepte del multivers a l’audiència principal a fi de crear un camí per a totes les diferents faccions de Warner Bros. i el fandom de DC s’unirà sense deixar de reconèixer la seva separació. El concepte de multivers és un dels elements que s’ha utilitzat per a la petita pantalla concretament en el Arrowverse de The CW, amb Flash de Grant Gustin enfrontant-se cara a cara amb la interacció de la gran pantalla del Flash de Ezra Miller, en el crossover de ‘Crisis on Infinite Earths’ a principis d’aquest any.

Amb els problemes del passat en el paper essent ben conegut en els noticiaris, la productora Barbara Muschietti va revelar que els preocupava que Affleck no estigues interessat en retornar al paper donat el seu camí cap a la recuperació des de que va abandonar, però ara que està en una situació “molt diferent en el temps a la seva vida”, estava “molt obert a aquest retorn” quan se li va proposar per The Flash.

“Tots som humans i passem per moments meravellosos en les nostres vides i moments terribles”, va dir Muschietti. “Ara mateix està en el lloc on realment pot gaudir essent Batman. És un paper fonamental, però al mateix temps és una part divertida. Aquest film és una mica una frontissa en el sentit de que presenta una història que implica un univers unificat on totes les interaccions cinematogràfiques que hem vist abans són valides. És inclusiu en el sentit de que diu que tot el que has vist existeix, i tot el que veuràs existeix, en el mateix multivers unificat”.

Keaton va assumir per primer cop la caputxa en el Batman de Tim Burton de 1989, que va resultar ser un èxit comercial i de crítica i va ajudar a aplanar el camí per el futur domini de la taquilla del gènere del còmic i la seva actuació ha estat considerada en gran mesura com una de les millors versions del personatge, tot i el dubte inicial dels fans. Tornaria per al paper en el film ‘Batman Returns’ de 1992 i de nou amb Burton en la direcció, i després del èxit financer i les continues critiques positives, l’estudi va començar a desenvolupar una tercera entrega, tot i que ell va renunciar després de que Burton fos exclòs de la direcció i fos substituït per Joel Schumacher, qui va continuar la franquícia amb ‘Batman Forever’ i Val Kilmer com a Batman, i després dirigint ‘Batman & Robin’ i canviant a Kilmer per a George Clooney com a Batman.

Warner Bros. va revelar per primer cop que el seu ‘The Flash’, s’inspiraria en el còmic Flashpoint de Geoff Johns i Andy Kubert ja l’any 2017, i el estudi inclús va arribar a canviar el títol del film a ‘Flashpoint’ per un temps absn de tornar simplement a ‘The Flash’.

‘The Flash’ està programat per estrenar-se als cinemes de USA el pròxim 03 de Juny de 2022.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada