Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 19 d’agost del 2020

‘The Personal History of David Copperfield’.

Searchlight Pictures ha publicat el primer cop d’ull al film còmic/dramàtic del director Armando Iannucci, ‘The Personal History of David Copperfield’ protagonitzat per Dev Patel. Que s’estrenarà el pròxim 28 d’Agost, a continuació podeu veure’n el vídeo...

          

‘The Personal History of David Copperfield’, explica magistralment la història del notable personatge de Charles Dickens, David Copperfield, i li dona al conte una nova vida per a una era cosmopolita amb un repartiment divers d’actors de teatre i cinema de tot el món. Iannucci i el co-guionista Simon Blackwell han elaborat una història d’un home en el que el seu esperit rebel el du a través d’una colorida vida de pobresa i opulència. El film segueix a David, un jove escriptor pròsper, des de la infància orfe fins a l’edat adulta mentre es fa amic d’una col·lecció de personatges excèntrics en un viatge d’amor, acceptació i autodescobriment en la Anglaterra Victoriana.

El film està protagonitzat per el nominat al Oscar Dev Patel (Slumdog Millionare, Lion) com a David Copperfield, la guanyadora d’un Oscar Tilda Swinton (Michael Clayton, Doctor Strange) com a Betsey Trotwood i el guanyador d’un Globus d’Or Hugh Laurie (House) com el Sr. Dick. En el repartiment també hi trobarem a Peter Capaldi (Doctor Who), Ben Whishaw (Skyfall, Spectre, No Time to Die), Paul Withehouse, Aneurin Barnard, Daisy May Cooper, Moryfydd Clark, Benedict Wong (Doctor Strange), Gwendoline Christie (Game of Thrones), Anthony Welsh i Rosalind Eleazar.

‘The Personal History of David Copperfield’ està dirigit per Armando Iannucci (Veep), qui ha co-escrit al costat de Simon Blackwell (Succession). El film està produït per Iannucci i Kevin Loader i està finançat per FilmNation Entertaiment i Film4.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada