Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 22 d’agost del 2020

'Gucci Biopic'.

Després de l’adquisició per part de MGM del film de drama criminal ‘Gucci’ el passat mes d’Abril, el estudi ara està considerant reunir un repartiment d’estrelles per unir-se a la guanyadora d’un Grammy, Lady Gaga. Des de Deadline ens informen de que els guanyadors d’un Oscar Robert De Niro, Al Pacino i Jared Leto, estan en negociacions per a protagonitzar el projecte al costat del nominat al Oscar Adam Driver, Jack Huston I Reeve Carney.

Si es tanquen els acords, això marcarà la darrera col·laboració entre De Niro i Pacino després de protagonitzar junts films com ara ‘The Godfather Part II’ de 1974, ‘Heat’ de 1995, ‘Righteous Kill’ de 2008, i la més recent el film criminal èpic de MAtrin Scorsese ‘The Irishman’. En quant a Driver, aquest seria el seu segon projecte replet d’estrelles amb Scott, els quals van treballar junts en el film dramàtic d’època ‘The Last Duel’, que s’espera que s’estreni al 2021.


El guió de Roberto Bentivegna es basa en la novel·la de 2001 de Sara Gay Forden, The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed, que va utilitzar l’assassinat per aprofundir en la història familiar complexa però sense ànima, plena de lluites internes, intrigues corporatives i gotes de diners. Gucci, el net de Guccio Gucci, va dirigir la companyia en un període de declivi en la dècada dels 80’s després de lliurar-la de les mans del seu oncle.

“Res tipifica la originalitat audaç més que un film de Ridley Scott”, va dir el president de MGM, Michael De Luca. “Tots a MGM estem increïblement emocionats d’estar en el negoci amb Ridley, Giannina, Kevin i tot l’equip de Scott Free”.

MGM ha fixat la data d’estrena per al 24 de Novembre de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada