Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 14 d’agost del 2020

'Appian Way & Sony Pictures'.

Appian Way Productions, la productora de cinema i televisió fundada per Leonardo DiCaprio i co-dirigida per Jennifer Davisson, ha tancat un acord de primera mà de diversos anys amb Sony Pictures Entertaiment per a produir llargmetratges amb guió. Les dues companyies ja estan desenvolupant dos projectes. (Des de Deadline)

“Durant més de tres dècades en el negoci, Tom mai s’ha adherit a les normes tradicionals de Hollywood”, va senyalar DiCaprio. “Ni un sol cop ha pres la ruta segura, realment valora als cineastes i la seva visió i dona gran suport a l’experiència de anar al teatre. No podria estar més emocionat d’entrar en una nova fase d’associació amb Sony”.

“Vaig conèixer al talentòs supernova Leonardo DiCaprio fa més de 24 anys a ‘Romeo and Juliet’. Després vam embarcar junts en el Titanic i la meva admiració per ell com un geni cinematogràfic complet na ha fet més que augmentar durant els molts anys transcorreguts des de llavors”, va dir Tom Rothman, president de Sony Pictures Motion Picture Group. “Els seus instints de producció i actuació, magníficament recolzats per Jennifer, estan impulsats per el servei al millor material del món. A Sony, sentim que acabem de aconseguir un tracte excepcional amb GOAT com ho són Michael Jordan i Tom Brady per al bàsquet i el futbol, també Leo per a filmar”.

Sony Pictures i DiCaprio han col·laborat recentment en la carta d’amor de Quentin Tarantino a Hollywood, amb ‘Once Upon a Time...in Hollywood’, el que va donar resultat a la seva sèptima nominació al Oscar com a Millor Actor. Appian Way Productions ha produït diversos films protagonitzats per DiCaprio, inclosos ‘The Revenant’, guanyadora de tres premis de l’acadèmia, ‘The Wolf of Wall Street’ de Martin Scorsese nominada al Oscar, ‘The Aviator’ també nominada al Oscar i guanyadora d’un Globus d’Or, i ‘Shutter Island’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada