Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 14 d’agost del 2020

'Welcome to the Blumhouse'.

Amazon Prime Video ha revelat ‘Welcome to the Blumhouse’, un programa de vuit films de gènere inquietants produïdes per Blumhouse Television de Jason Blum i Amazon Studios. Compartint el suspens esgarrifós que és la firma de Blumhouse, cada film presenta una visió distintiva i una perspectiva ínica sobre temes comuns centrats en la família i l’amor com a forces redemptores o destructives. Aquesta llista marca el primer programa de films de Amazon Original a Prime Video que estan connectades temàticament. A continuació podeu veure el cartell debut...

Els films exhibeixen emocionants talents emergents, al costat d’actors establerts en nous rols excepcionals i impactant. Welcome to the Blumhouse s’estrenarà al mes d’Octubre, programat per a la temporada de Halloween, a Primer Video en més de 240 països i territoris en tot el món.

Amazon Prime Video publicarà la llista inicial de quatre films dobles, començant amb The Lie dirigit per l’aclamat escriptor/director Veena Sud (The Killing, 7 Seconds) i Black Box dirigit pel prometedor escriptor/director Emmanuel Osei-Kuffour. Jr. (Born With It), ambdós s’estrenaran els 6 d’Octubre. A la setmana següent, el 13 d’Octubre, s’estrenarà Evil Eye, dels talentosos directors joves Elan Dassani i Rajeev Dassani (A Day’s Work, Jinn) i la producció executiva de Priyanka Chopra Jonas (Quantico, White Tiger) i Nocturne, escrit i dirigit per el cineasta Zu Quirke (Zugzwang, Ghosting) fent el seu debut cinematogràfic. Els últims quatre films s’estrenaran al 2021.

“Estem molt contents d’estrenar ‘Welcome to The Blumhouse’ amb aquesta llista estimulant i provocativa de films originals per primer cop a Prime Video. Aquesta col·lecció de cineastes diversos i emergents va ser molt emocionant reunir amb els nostres meravellosos socis de Blumhouse Television”, va dir Julie Rapaport, codirectora de films de Amazon Studios. “Aquestes històries esgarrifoses tenen quelcom per a tots, llestes per espantar i delectar tant als fans del gènere com els nouvinguts, i estem emocionats de compartir-los amb els nostres clients globals de Prime Viedo”.

“Estem més que emocionats de que les visions de aquests talentosos cineastes finalment siguin vistes per els fans del gènere en tot el món, especialment durant aquest temps quan la gent busca escapar i entretenir-se. I ens encanta la idea innovadora de programació com la clàssica experiència de autocinema o experiència de repertori de teatre”, van dir Marci Wiseman i Jeremy Gold, copresidents de Blumhouse Television. “Amazon han estat socis increïbles, unint esforços i donant suport a les visions creatives durant tot el procés de realització d’aquests films”.

The Lie escrita i dirigida per Veena Sud, i està protagonitzada per Mirelle Enos (The Killing), Peter Sarsgaard (An Education) i Joey King (The Kissing Booth 2, The Act). Quan la seva filla adolescent confesa haver matat impulsivament a la seva millor amiga, dos pares desesperats intenten encobrir l’horrible crim, duent-los a una complicada xarxa de mentides i enganys. Produïda per Alix MAdigan-Yorkin, Christopher Tricarico i Jason Blum. Producció executiva de Howard Green, Kim Hodgert, Jeanette Volturno, Couper Samuelson i Aaron Barnett.

Dirigit per Emmanuel Osei-Kuffour Jr. (Born With It) i amb guió de Osei-Kuffour Jr. i Stephen Herman, ‘Black Box’ està protagonitzat per Mamoudou Athie (Jurassic World 3, The Circle), Phylicia Rashad (Creed), Amanda Christine (Colony), Tosin Marohunfola /The Chi, The 24th), Charmaine Bingwa (Trees of Peace, Little Sista) i Troy James (The Flash, Scary Stories to Tell in the Dark). Després de perdre a la seva esposa i la memòria en un accident automobilístic, un pare solter es sotmet a un agonitzant tractament experimental que el porta a qüestionar-se qui és realment. Produït executivament per Jason Blum, Jay Ellis, Aaron Bergman, Lisa Bruce, Marci Wiseman, Jeremy Gold, Mynette Louie i William Marks.

Basat en la guardonada i exitosa producció Audible Original del escriptor Madhuri Sjekar, ‘Evil Eye’ està dirigit per Elan Dassani i Rajeev Dassani, i protagonitzat per Sarita Choudhury (Mississippi Masala, Lady in the Water), Sunita Mani (GLOW), Omnar Maskati (Unbelievable) i Bernard White (Silicon Valley). Un romanç aparentment perfecte es converteix en un malson quan una mare es convenç de que el nou xicot de la seva filla té una connexió obscura amb el seu propi passat. Produït executivament per Jason Blum, Priyanka Chopra Jonas, Lisa Bruce, Marci Wiseman, Jeremy Gold, Guy Stodel, Anjula Acharia, Emilia Lapenta i Kate Navin.

‘Nocturne’ està escrit i dirigit per Zu Quirke en el seu debut cinematogràfic. Protagonitzat per Sydney Sweeney (Euphoria, The Handmaid’s Tale, Player’s Table), Madison Iseman (Jumanji: The Next LEvel, Annabelle Comes Home), Jacques Colimon (The Society) i Ivan Shaw (Insecure, Casual). Dintre dels passadissos d’una acadèmia d’arts d’elit, una tímida estudiant de música comença a eclipsar a la seva germana bessona més dotada i extravertida quan descobreix un misteriós quadern que pertany a un company de classe recentment difunt. Produït executivament per Jason Blum, Lisa Bruce, Marci Wiseman, Jeremy Gold, Matthew Myers i Fodhla Cronin O’Reilly.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada