Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 11 d’agost del 2020

'Cassian Andor'.

Mica en mica, es va ampliant el repartiment d’un altre de les sèries més esperades per a Disney+, estic parlant de ‘Cassian Andor’ protagonitzada per Diego Luna i al seu repartiment ara s’uneix Adria Arjona (6 Underground, Morbius), que s’afegeix als ja confirmats Stellan Skarsgard, Genevieve O’Reilly, Denise Gough, Kyle Soller i Alan Tudyk, segons Deadline.

Si bé els detalls dels rols dels personatges de Gough i Arjona es mantenen en secret, O’Reilly està llesta per tornar a interpretar el paper de senadora de la República i cofundadora i líder de l’Aliança Rebel Mon Mothma després d’apareixer per primer cop a ‘Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith’ en un paper en el que no parla i després en un paper més de suport a ‘Rogue One’. O’Reilly també va prestar la seva veu per a ‘Star Wars Rebels’ i Kath Soucie a ‘Star Wars: The Clone Wars’.

La sèrie ‘Cassian Andor’ seguirà el personatge de Luna, abans de la seva aparició a ‘Rogue One’. A estat descrita com un “thriller d’espies” i poden aparèixer flashbacks de Cassian en la seva infància. Des de Discussing Film també ens informen de que ja ha començat el càsting per a trobar al actor que interpreti a Cassian de nen i també la seva germana. Tan mateix, afegir que Alan Tudyk, ‘Rogue One’, tornarà a interpretar el seu paper de K-2SO, que va ser reprogramat per ajudar a la Aliança Rebel.

Tony Gilroy, qui va dirigir els reshoots per a ‘Rogue One’, segons els informes, va reescriure l’episodi pilot de la sèrie. Gilroy també dirigirà diversos episodis, Stephen Schaffer (The Americans) en serà el showrunner de la sèrie.

A ‘Rogue One’, un grup de superherois improbables s’uneixen en una missió per robar els plànols de la Estrella de la Mort, l’arma de destrucció definitiva del Imperi. Aquest esdeveniment clau en la línia del temps de Star Wars reuneix a persones comuns que escullen fer coses extraordinàries, i al fer-ho, es converteixen en part d’alguna cosa més gran que ells mateixos.

Luna va protagonitzar al costat de Felicity Jones en el film amb Mads Mikkelsen, Donnie Yen, Jiang Wen, Riz Ahmed, a més de Forest Whitaker i Ben Mendelsohn. Queda per veure si algun d’aquests personatges apareixerà a la sèrie.

La nova sèrie live-action de Star Wars s’estrenarà exclusivament a Disney+.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada