Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 29 d’agost del 2020

'Chadwick Boseman'.

M’he despertat i quan he actualitzat la pàgina des d’on prenc les notícies ComingSoon.net i m’he trobat amb la trista notícia de la mort del jove actor de 43 anys Chadwick Boseman, actor que va interpretar a Black Panther (2018) i també va tornar a interpretar al personatge en els dos films de Avengers, ‘Avengers: Infinity War’(2018) i ‘Avengers: Endgame’ (2019), i també el vam poder veure per primer cop a ‘Captain America: Civil War’. A través de ComingSoon.net i alhora a través de The San DiegoTribune, han informat que l’actor havia mort. Segons la seva família, l’actor va ser diagnosticat de càncer de colon feia ja quatre anys, tot i que mai va parlar de la seva lluita contra la malaltia en públic.

“Un veritable lluitador, Chadwick va preservar a través de tot i et va dur molts dels films que tant has arribat a estimar”, va dir la seva família en un comunicat. “Des de ‘Marshall’ a ‘Da 5 Bloods’, ‘Ma Rainey’s Black Bottom’ de George C. Wolfe, entre d’altres films, tots van ser filmats durant i entre innombrables cirurgies i quimioteràpia. Va ser el honor de la seva carrera donar vida al rei T’Challa a ‘Black Panther’.

Originalment amb la intenció de treballar darrera de la càmera, Boseman es va graduar a la Universitat de Howard l’any 2000 amb una llicenciatura en Belles Arts en direcció. El seu primer paper televisiu va ser un episodi de ‘Third Watch’ l’any 2003. El seu primer treball cinematogràfic va ser en el drama deportiu ‘The Express: The Ernie Davis Story’ l’any 2008. VA rebre elogis pel seu primer paper protagonista en el film biogràfic ‘42’ sobre l’estrella del beisbol Jackie Robinson, i va seguir amb la interpretació històrica amb dos més: Interpretant al cantant James Brown a ‘Get on Up’ el 2014 i després interpretant al jutge de la Cort Suprema Thurgood Marshall a ‘Marshall’ en el 2017.

Boseman va saltar al estrellat en el univers cinematogràfic de Marvel com a T’Challa/Black Panther, primer va ser en un paper secundari a ‘Captain America: Civil War’ el 2016 i després amb el paper protagonista a ‘Black Panther’ el 2018. Aquest últim va estar dirigit per Ryan Coogler i va ser un èxit per a la representació de la cultura pop, va recaptar $1.347.280.838 en la taquilla de tot el món i va convertir a la nació fictícia de Wakanda i el seu esperançador lema “Wakanda Forever” en una paraula familiar. També es convertiria en el primer film de Marvel nominada a Millor Film en els premis Oscar. Boseman va repetir el paper del Rei T’Challa aquell mateix any a ‘Avengers: Infinity War’ i després a ‘Avengers: Endgame’ de 2019, convertint-se aquest últim en el film més taquiller de la història. Actualment està en desenvolupament ‘Black Panther 2’ dirigit de nou per Ryan Coogler, tot i que després de la mort de Chadwick ho deixa tot potes en l’aire.

Altres papers cinematogràfics per a Boseman van incloure Draft Day protagonitzant amb Kevin Costner, Gods of Egypt de Alex Proyas, el drama policial 21 Bridges i Da 5 Bloods de Spike Lee. La seva última actuació al costat de Viola Davis ha estat a ‘Ma Rainey’s Black Bottom’ que actualment es troba en postproducció per a Netflix.

Tot i que no han emes un comunicat, el president de Marvel Studios, Kevin Feige, ha canviat el logo del seu compte de Twitter en homenatge al difunt actor...


El propi Boseman va publicar el seu últim Tweet el 11 d’Agost, donant suport a la candidata a la vicepresidència Kamala Harris, animant a la gent a votar en les eleccions d’enguany...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada