Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 25 d’agost del 2020

'The Nutty Professor'.

Project X Entertainment ha adquirit els drets de la comèdia clàssica de Jerry Lewis ‘The Nutty Professor’ amb un nou reboot en desenvolupament de James Vanderbilt, William Sherak i Paul Neinstein, segons Deadline.

Per ara no hi ha cap estudi, escriptor o repartiment associat al projecte. Vanderbilt, qui està produïnt i ha coescrit el pròxim film de ‘Scream 5’, es troba actualment a bord com a productor.

El film original de ‘Nutty Professor’ de 1963, dirigida i coescrita pel propi Jerry Lewis, segueix a un professor nerd que, per a millorar la seva vida amorosa, beu una poció que el converteix temporalment en el guapo, però estable Buddy Love. The Nutty Professor va tenir un reboot a Universal Pictures l’any 1996 protagonitzada per Eddie Murphy, que va tenir una seqüela l’any 2000, Nutty Professor II: The Klumps.

El reboot de ‘The Nutty Professor’ servirà com la segona gran estrena de IP de Project X Entertaiment després del seu projecte de ‘Scream 5’ que serà distribuït per Paramount Pictures, dirigit per Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett (Ready or Not) i escrit per Guy Busick al costat de Vanderbilt. ‘Scream 5’ comptarà mab el retorn d’alguns membres del repartiment original Courteney Cox, David Arquette i Neve Campbell (per confirmar).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada