Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 16 d’agost del 2020

'Simon Kinberg Project'.

Després d’una guerra d’ofertes competitiva entre diversos estudis, des de The Hollywood Reporter ens informen de que Apple ha guanyat amb èxit els drets del thriller de espies sense títol de Simon Kinberg que estarà protagonitzat per l’actor guanyador d’un Globus d’Or Idris Elba (The Wire, Avengers: Infinity War,Avengers: Age of Ultron, Thor Ragnarok, Thor Dark World). Elba també produirà el film al costat de Kinberg i Audrey Chon de Genre Films.

Escrit per Travor Free (The Daily Show), s’espera que el projecte sense títol per ara es desenvolupi a Àfrica. Encara es manté en secret els detalls sobre l’argument del film, però es descriu com un film de suspens i espies d’acció romàntic que seguirà la mateixa línia de l’èxit de Kinberg de 2005, ‘Mr. And Mrs. Smith’.

Els crèdits cinematogràfics més notables de Elba inclouen: 28 Weeks Later, Obsessed, Pacific Rim, Star Trek Beyond, Molly’s Game i Hobbs & Shaw. També és més conegut pel seu paper de Heimdall en els films del MCU: els tres films de Thor i en les dues de Avengers. Pròximament el podrem veure en el film dramàtic ‘Concrete Cowboy’ de Ricky Staub i a ‘The Suicide Squad’ de James Gunn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada