Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 8 d’agost del 2020

'Invincible'.

Vaig escriure sobre aquest projecte ara fa uns dos anys i ara ens arriben noves noticies del seu estat. Els fans que van escollir Free Comic Book Day 2020: Invincible #1, aquesta setmana van rebre una sorpresa del cocreador Robert Kirkman. Dintre del problema de reimpressió, Kirkman ha publicat un primer cop d’ull previ de la pròxima sèrie animada ‘Invincible’ per a Amazon Prime. Cory Walker, l’artista que va co-crear el còmic amb Kirkman, també participa a la sèrie com a dissenyador principal de personatges. A través de Superherohype, el primer cop d’ull als dissenys dels personatges de ‘Invincible’ s’acosta molt a les versions originals de Walker. 

Els personatges de Esquerra a dreta inclou a: Omni-Man,Invincible, Atom Eve, Robot, Rex Splode, Dupli-Kate, Debbie i Cecil.

Steven Yeun encapçala el repartiment de veus com a Mark Grayson/Invincible, amb Zazie Beetz com la novia de Mark, Amber Bennett; i Gillian Jacobs com a Atom Eve. A més, Seth Rogen donarà veu a Allen the Alien, amb Jason Mantzoukas com a Rex Splode, i Walton Goggins com a Cecil Stedman. Kirkman també va revelar que els companys veterans de Yeun a ‘Walking Dead’, Chad Coleman, Sonequa Martin-Green, Michael Cudlitz, Lauren Cohan, Lennie James, i Ross Marquand posaran veu a els Guardians of the Globe. Un altre membre del càsting de ‘Walking Dead’, Khary Payton, té un paper no revelat a ‘Invincible’.

El còmic original de Invincible es va publicar des de 2003 a 2017 i va seguir el viatge de Mark com heroi. També va ser conegut per el seu punt de vista indestructible de la violència dels còmics, que romandrà intacte per a la sèrie.

La sèrie animada de Invincible a Amazon Prime s’estrenarà el 2021. La primera temporada tindrà una durada de vuit episodis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada