Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 28 d’agost del 2020

'Disney Films New Release Dates'.


Walt Disney Studios ha actualitzat la data d’estrena de ‘The King’s Man’, que ara s’estrenarà el pròxim 26 de Febrer de 2021, que anteriorment s’havia d’estrenar el 18 de Setembre d’enguany. El film s’estrenarà el mateix cap de setmana que ‘Without Remorse’ de Paramount Pictures. El estudi també ha fixat la data d’estrena de ‘Nomadland’ que s’estrenarà el pròxim 4 de Desembre, i el film s’estrenarà de forma limitada juntament amb ‘The Empty Man’ de 20th Century Studios. El projecte d’animació de Disney/Pixar ‘Luca’ s’estrenarà el pròxim 18 de Juny de 2021 i ‘Eternals’, encara té fixada la data d’estrena per al 12 de Febrer de 2021.

‘The King’s Man’ segueix la col·lecció de tirans de la història i les ments mestres criminals quan es reuneixen per traçar una guerra per acabar amb milions. Ara, un home ha d’anar a contrarellotge per aturar-los. Al llarg del camí, els espectadors podran descobrir els orígens de la primera agència d’intel·ligència independent en aquest film dirigit de nou per Matthew Vaughn, The King’s Man.

Ralph Fiennes protagonitza la propera entrega, juntament amb Gemma Artenton, Rhy Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou i Charles Dance.

Al final de Kingsman: The Golden Circle, Eggsy es va casar amb una princesa hereva de Suècia, Harry va tornar oficialment al refugi, i al Tequila (Channing Tatum) es va unir a Kingsman. No està clar si els tres tornaran per a la seqüela, o si els antics scois estadistes de Tequila, Ginger Ale (Halle Berry) i Champ (Jeff Bridges) tornaran també.

‘The King’s Man’ te fixada la data d’estrena ara per al pròxim 26 de Febrer de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada