Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 11 d’agost del 2020

'Three Men and a Baby Remake'.

Segons The Hollywood Reporter, Zac Efron (High School Musical franchise, The Greatest Showman) protagonitzarà el remake de ‘Three Men and a Baby’ a Disney+, que estarà produït pel nominat al Emmy Gordon Gray (The Rookie, The Way Back).

La comèdia de 1987 va estar dirigida per Leonard Nimoy i protagonitzada per Tom Selleck, Steve Guttenberg i Ted Danson, com a solters a New York que es troben cuidant i després enamorant-se d’un nadó. Basat en el film francès de 1985 ‘Trois Hommes et un Couffin (Three Men and a Cradle) de Coline Serreau, la versió de Nimoy del conte clàssic va ser escrit per James Orr i Jim Cruickshank. El film va ser un gran èxit per a Disney, convertint-se en el primer film live-action del estudi en superar els $100M ($167.780.960) en la taquilla nacional i un pressupost de $11M.

‘Three Men and a Baby’ va tenir una seqüela l’any 1990 titulada ‘Three Men and a Little Lady’, dirigida per Emile Ardolino i escrita per Charlie Peters a partir d’una història de Sara Parriott i Josann McGibbon.

Will Reichel ha escrit el guió del pròxim remake protagonitzat per Efron i actualment estan cercant director.

Altres films de Efron inclouen ‘Scoob!’, Human Discoveries, The Beach Bum, Extremely Wicked, Shockingly Evile and Vile; The Greatest Showman, Baywatch, Neighbors, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada