Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 12 d’agost del 2020

'Bel-Air'.










L’any passat, Morgan Cooper va escriure i dirigir una versió dramàtica de la icònica comèdia dels 90 ‘The Fresh Prince of Bel-Air’ i, després de tornar-se viral i rebre elogis del propi Will Smith, l’estrella original s’ha associat amb Cooper per convertir-la en un drama d’una hora, segons Deadline.

La nova sèrie titulada ‘Bel-Air’, serà dirigida, coproduïda executivament i coescrita per Cooper al costat de Chris Collins (The Man in the High Castle, The Wire), qui també farà la funció de productor executiu i showrunner del projecte. La història serà un gir dramàtic serialitzat d’una hora ambientat en l’actualitat que seguirà la premissa original del viatge de Will des dels carrers del oest de Philadelphia fins a la comunitat principal tancada i es submergirà més profundament en els conflictes, les emocions i els prejudicis de la comèdia sitcom que sols es van tractar breument o no van poder tocar en el seu format de 30 minuts.

Will i Jada Pinkett Smith, Westbrook Studio, estan associats per a produir el projecte al costat de Universal Television, que posseeix els drets d’autor de la sèrie original, i els dos estudis actualment estrenaran la sèrie potencial a diverses plataformes de streaming. Les fonts informen que s’està iniciant una guerra d’ofertes pujada de to per a la sèrie, amb algunes múltiples ordres directes de sèrie suposadament sobre la taula per al projecte.

El curtmetratge, protagonitzat per Jerry Madison com a Will, es va tornar viral immediatament després de la seva estrena el Març de 2019, i la “reinterpretació” va reunir més de 7,5 milions d’espectadors fins la data, en dues publicacions diferents de YouTube i va obtenir elogis dels fans i de Smith, que va aparèixer en un vídeo de seguiment amb Cooper en el que va qualificar la idea de “brillant”.

          
 
Tot i que la sèrie original es va emetre en la NBC (a casa nostre a A3), actualment està disponible per al servei de streaming de WarnerMedia, HBO Max, mentre que la plataforma de streaming de NBCUniversal, Peacock cerca reiniciar les sitcom clàssiques, inclosa ‘Saved by the Bell’ i ‘Punky Brewster’, que es podria convertir en el millor lloc per transmetre ‘Bel-Air’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada