Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 7 d’agost del 2020

'Knight Rider'.

Han passat més de trenta anys des de que ‘Knight Rider’ de David Hasselhoff va emetre el final de la sèrie, i ara des de Deadline ens informa de que James Wan (The Conjuring saga, Aquaman, Malignant) s’ha associat oficialment amb Spyglass Media per desenvolupar un reboot cinematogràfic de la clàssica sèrie d’acció dels 80’s. Wan ha signat per a produir al costat de Michael Clear a través de la seva companyia Atomic Monster. 

Segons les informacions, el film Knight Rider estarà ambientada en l’actualitat i mantindrà el to antisistema de la sèrie original. El projecte serà escrit per l’ex escriptor de videojocs TJ Fixman, qui va escriure i desenvolupar els jocs de ‘Ratchet and Clank’ i ‘Resistence: Fall of Man’. Judson Scott en serà el productor executiu.

Creada per Glenn A. Larson, la sèrie original es va emetre durant quatre temporades des de 1982-1986 a la NBC. Protagonitzada per Hasselholff, de 30 anys, i que va interpretar el paper de Michael Knight, un conductor que lluitava contra el crim i que alhora és assistit per un cotxe intel·ligent d’alta tecnologia anomenat KITT, qui li va donar veu l’actor veterà guanyador d’un Emmy Williams Daniels ( Boys Meets World). Degut a la seva popularitat, a la sèrie se li atribuïa el llançament al estrellat i també ha guanyat seguidors de culte. Després de la seva finalització, es va convertir en una franquícia multimèdia que va derivar en tres sèries de curta durada, merchandising i diversos videojocs.

El film ‘Knight Rider’ s’afegirà a la creixent llista de projectes de James Wan, que ja inclou el seu últim film de terror ‘Malignant’, l’última entrega de la franquícia de terror amb ‘The Conjuring: The Devil Made Me Do It’, que ha produït i ha ajudat a desenvolupar la seva història, ‘Mortal Kombat’ en live-action de Simon McQuoid, el film slasher ‘There’s Someone Inside Your House’ i la molt esperada segona entrega de ‘Aquaman’, a part d’altres projectes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada