Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 19 d’agost del 2020

'Arcana'.

Segons Deadline, Lionsgate ha adquirit amb èxit els drets del duo d’escriptors de ‘Predators’, Michael Finch i Alex Litvak, del guió amb el títol ‘Arcana’, i el director de ‘john Wick’, Chad Stahelski, ha signat oficialment per a dirigir el projecte. Això marcarà la primera col·laboració de Stahelski amb el estudi i que no sigui un film de ‘John Wick’.

‘Arcana’ es descriu com una valent fantasia urbana que es desenvoluparà en un món ocult dels clans màgics. A més de dirigir, Stahelski també en serà productor al costat de Jason Spitz i Alex Young a través de la seva companyia 87Eleven Entertainment. Els escriptors Finch i Litvak també en seran productors executius del projecte.

Chad Stahelski és millor conegut per les seves acrobàcies en films d’acció com ‘The Crow’, els films de ‘The Matrix’, ‘Van Helsing’, ‘Constantine’, ‘300’, ‘Ninja Assassin’, ‘Iron Man 2’, ‘The Hunger Games’ i ‘Deadpool 2’. Després de realitzar nombroses acrobàcies des de 1993, finalment va obtenir la seva gran oportunitat com a director a través de l’exitosa franquícia de films de thriller i acció de ‘John Wick’. La quarta i cinquena entrega estan actualment en desenvolupament a Lionsgate i s’espera que es filmin una darrera l’altre. Stahelski i el creador de John Wick, Derek Kolstad, també estan treballant junts en una sèrie derivada de la saga de John Wick, titulada ‘The Continental’ i un film derivat titulada ‘Ballerina’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada