Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 1 d’agost del 2020

'Here Comes the Flood'.

Han passat cinc anys des de que Jason Bateman, guanyador d’un Emmy i un Globus d’or, es va posar darrera de les càmeres per a un projecte de llargmetratge i ara des de Deadline han dit que l’estrella de ‘Ozark’ està en converses per a dirigir el thriller de robatoris de Netflix ‘Here Comes the Flood.

El film, escrit per Simon Kinberg (Dark Phoenix), es descriu com una “història d’amor exagerada, basada en els personatges”, amb l’element del robatori de la història “que es desenvolupa en increments”. El projecte va ser el centre d’una acalorada guerra d’ofertes entre estudis, amb el servei de streaming superant a la competència amb un acord al voltant de les set xifres i, segons les informacions, ho considera una prioritat, amb Bateman encapçalant la llista d’altres directors importants per al treball.

Les fonts informen que les negociacions encara estan en les primeres etapes per a que el cineasta/actor/productor de 51 anys dirigeixi el projecte i que les converses se centren actualment en sols dirigir-lo, però mantenen l’opció oberta per a que ell interpreti un dels molts rols ja escrits en el guió. Si prengués el lloc, li donaria més que prou temps per acabar la producció en la molt esperada temporada final del aclamat drama criminal de Netflix ‘Ozark’, abans de començar la producció del film.

El film marcaria el tercer cop que Bateman dirigeix un film, després de la ben rebuda comèdia obscura ‘Bad Words’ i l’aclamat drama independent ‘The Family Fang’, després d’haver protagonitzat ambdós, i continuaria el seu treball darrera de les càmeres en un grapat d’episodis de Ozark i els primers dos episodis de l’adaptació de la sèrie limitada de la HBO ‘The Outsider’ de Stephen King, que també ha protagonitzat. Estava llest per reunir-se amb l’estrella de ‘The Change-Up’, Ryan Reynolds, en el pròxim remake de ‘Clue’ com a coestrella i director, però va abandonar a l’últim instant degut a conflictes planificació amb Ozark.

També marcarà un altre continuació la seva associació amb Netflix, després d’haver signat per a produir l’adaptació cinematogràfica de ‘The Girls I’ve Been’, que serà protagonitzat i produït també per Millie Bobby Brown (Stranger Things), després de que ja està preparat per tornar a la temporada final de ‘Ozark’ i també per al renaixement en el servei de streaming de l’antiga comèdia de Fox ‘Arrested Development’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada