Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 27 d’agost del 2020

'Twenty Four Seven'.

Curtis “50 Cent” Jackson (Power) està expandint el seu treball a la petita pantalla, mentre CBS All Access està en negociacions finals per adquirir el seu drama criminal Twenty Four Seven amb T.I. (Ant-Man and the Wasp) serà l’actor principal, segons Deadline.

La sèrie, que està essent escrita per Dallas Jackson basada en la novel·la de Derrick Parker i Matt Diehl, Notorious C.O.P: The Inside Story of the Tupac, Biggie i Jam Master Jay Investigations from NYPD’s First “Hip-Hop Cop”, es centrarà en Parker (T.I.) i explica part del seu treball sobre els casos criminals més importants de la història del rap, des del tiroteig en el Club New York fins el primer tiroteig de Tupac Shakur.

Jackson serà el productor executiu de la sèrie a través de la seva companyia G Unit Film & Television amb Dallas Jackson al costat de T.I. a través de la seva productora Grand Hustle Entertainment, Brian Sher i Tom Sullivan. Tot i que actualment no està llest per a protagonitzar el projecte, Jackson generalment ha aparegut en la seva sèrie en aparicions recurrents o com a convidat, deixant oberta la possibilitat de que aparegui.

La sèrie estarà produïda per CBS TV Studios i Lionsgate TV, on 50 Cent té un gran acord amb el estudi. El productor i músic de 45 anys va utilitzar Instagram per anunciar la noticia del nou projecte.

Després d’aparèixer com ell mateix a diverses sèries durant set anys, T.I. va començar el seu treball com actor de la petita pantalla amb un apper principal en la segona temporada de ‘Starz’s Boss’, seguit d’aparicions en el reboot de ‘Hawaii Five-0 de CBS, ‘House of Lies’ de Showtime i el remake de ‘Roots’ de History Channel. La seva pròxima participació serà en la sèrie antològica ‘Genius’ de Nat Geo centrada en Aretha Franklin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada