Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 15 d’agost del 2020

'The Upper World'.

L’adaptació per part de Netflix de la novel·la de fantasia juvenil de Femi Fadubga, The Upper World, ha donat un gran pas en el desenvolupament, ja que el nominat al Oscar Daniel Kaluuya (Judas and the Black Messiah) ha signat per a protagonitzar i produir el projecte, segons Variety.

Establerta per ser publicada per Penguin UK i HarperCollins US a mitjans de 2021 i 2022 i que serà la primera d’una sèrie de novel·les, diu el següent:

Esso està atrapat en una enemistat mortal i a prop de l’expulsió quan es dona compte de que té un regal inesperat: accés a un món on pot veure espurnes del passat i del futur. A una generació de distància, Rhia camina cap a la practica de futbol en el 2035, sense saber que el misteriós estrany que està a punt de conèixer necessita desesperadament la seva ajuda per evitar una bala que va ser disparada fa 15 anys.

L’actor de ‘Get Out’ i Black Panther’ ha signat per interpretar a Esso, el protagonista de la història del viatge en el temps, i produirà al costat de Bryan Unkeless i Eric Newman de Screen Arcade, i aquest últim va dur la novel·la de Fadugba a la plataforma de streaming, qui va adquirir ràpidament els drets del film a nivell mundial. L’autor debutant també està adscrit al projecte com a productor executiu.

“Puc comptar amb una mà els cops que m’he connectat amb una novel·la de manera tan visceral”, va dir el vicepresident de Netflix Film, Tendo Nagenda, en un comunicat. “És una sensació estranya, que es torna encara més especial quan també tens l’oportunitat de donar-li vida a una història així en un film. Els films poden impactar i expandir la forma en que les persones veuen i experimenten la vida. ‘The Upper World’ serà un d’aquests films. No sóc ni del lloc ni del “temps” que apareixen en les pàgines de la primera novel·la del físic convertit en autor Femi Fadugba. Tot i això, a través d’una narració sorprenentment hàbil, em van embarcar en una aventura que altera la ment i el cor a través dels personatges i les experiències del llibre”.

Després de trobar elogis amb ‘Black Mirror’, ‘Skins’ i ‘The Fades’ al principi de la seva carrera, Kaluuya va connectar amb el públic estatunidenc amb el thriller de terror guanyador d’un Oscar ‘Get Out’ de Jordan Peele el 2017 i ràpidament va seguir amb la seva actuació amb nominació al Oscar amb una sèrie de títols taquillers i d’alt perfil, inclosos ‘Black Panther’, ‘Widows’ i ‘Queen and Slim’. L’actor de 31 anys el podrem veure en el següent film de Fred Hampton ‘Judas and the Black Messiah’, un drama biogràfic que arribarà als cinemes en algun moment del 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada