Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 7 d’agost del 2020

'The Man From Nowhere'.


Quasi una dècada després de que Dimension Films realitzés per primer cop un remake en anglès del film, The Man From Nowhere, New Line Cinema ho torna a intentar amb el guionista de ‘John Wick’ Derek Kolstad escrivint el guió i el director de la franquícia Chad Stahelski signant per a produir, segons Deadline.

Estrenada el 2010 i escrita i dirigida per Lee Jeong-beom, el film es centra en Cha Tae-sik, un silenciós i misteriós amo d’una casa d’empenyorament amb un passat violent que s’embarca en un sagnant enrenou a través d’una xarxa de tràfic de drogues amb l’esperança de salvar a un nen que és el seu únic amic. El thriller d’acció es va convertir en el film més taquiller de Corea del Sud en el any de la seva estrena, va recaptar més de $43M i va ocupar el primer lloc en la taquilla durant cinc setmanes.

Les fonts informen que el nou intent de remake del thriller d’èxit per al públic Americà està essent accelerat per New Line Cinema després del últim esborrany de Kolstad, que estava molt encantat amb el que va entregar, i estaria cercant reunir-se amb els directors del projecte aviat, i com no, s’espera que Stahelski entri en la cadira de director per al film. El director de John Wick produirà el projecte amb Jason Spitz a través de la seva productora 87Eleven Entertaiment al costat de CJ E&M.

‘The Man From Nowhere’ es va crear per primer cop a Dimension Films el Març del 2012 amb l’estudi contractant al guanyador d’un Oscar Shawn Christensen (Curfew, The Vanishing of Sidney Hall) per escriure’n el guió de l’adaptació, però després d’anys en un calaix i els problemes financers van veure caure la producció dràsticament en els últims anys, i mai es va materialitzar.

Stahelski i Kolstad tenen el seu calendari més pròxim ple de projectes importants, i amb el primer estan desenvolupant un reboot del clàssic de culte ‘Highlander’ a Lionsgate, així com la sèrie spin-off de John Wick, ‘The Continental’ a Starz i el film spin-off ‘Ballerina’ amb Len Wiseman (Underworld) dirigint. Kolstad recentment va signar per escriure l’adaptació cinematogràfica live-action de la franquícia Just Cause, que està en desenvolupament, i també actuarà com a productor executiu i escriptor per a una sèrie d’anime de ‘Splinter Cell’ a Netflix.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada