Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 28 d’agost del 2020

'Game'.

Després de reunir-se amb els productors de la llargament esperada ‘Bad Boys for Life’, Martin Lawrence s’associa ara amb Jerry Bruckheimer per a una nova sèrie drama polític titulada ‘Game’, que Lawrence protagonitzarà amb Snoop Dogg (The Beach Bum), segons Deadline.

Basada en una història desenvolupada per Lawrence, Dogg i Patrick Aison (Treadstone), la sèrie es desenvoluparà a Washington, D.C. i es centrarà en els millors amics de tota la vida, Bobby i Dice, mentre dirigeixen un joc d’alt risc de favors personals i intrigues policíaques en la capital de la nació.

Aison, qui està escrivint el guió del episodi pilot, serà el productor executiu de la sèrie al costat de Lawrence, Littman, KristieAnne Reed, Dogg, el seu soci productor Ted Chung i Bruckheimer a través de la seva companyia de TV Jerry Bruckheimer, amb Sean Lampkin i James Oh adjunts per a produir amb CBS TV Studios. Tot i que el projecte està en desenvolupament a CBS TV Studios, actualment s’està preparant per arribar al mercat i trobar una xarxa o una plataforma de streaming a casa.

Tot i que ambdós tenen més de 30 anys de crèdits en la pantalla en les seves respectives carreres i són amics des de fa molt de temps en la vida real, Lawrence i Dogg no han aparegut junts en un projecte fins la dramàtica ‘The Beach Bum’ de 2019, protagonitzada per Matthew McConaughey, que va rebre critiques dispars de part dels crítics i va ser un modest èxit de taquilla.

Game marcarà el primer paper important de Lawrence en la televisió des de la breu comèdia de FX, Partners, que va ser cancel·lada després d’una temporada i també va marcar el seu retorn a la televisió després de la seva comèdia sitcom homònima de Fox que va durar cinc temporades de 1992 a 1997. També marcarà la quarta col·laboració entre l’actor/comediant de 55 anys i Jerry Bruckheimer després de haver protagonitzat els dos primers films de ‘Bad Boys’, inclòs la tercera entrega d’aquest any, i està programat per tornar per a una quarta entrega actualment en desenvolupament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada