Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 19 d’agost del 2020

'The Boss Baby 2'.

No ha estat una noticia molt sorprenent que Hans Zimmer i Steve Mazzaro tornen per compondre la banda sonora de ‘The Boss Baby 2’, seqüela del èxit de DreamWorks de 2017. Zimmer ho va confirmar la setmana passada al lloc web HansZimmer.com i ho va informar Soundtrack.net.

El primer film ‘The Boss Baby’, estrenat el Març de 2017, va recaptar $527.965.936 a nivell mundial, amb $175M domèstics i $352,9M a nivell internacional. També va generar una sèrie derivada a Netflix titulada ‘The Boss Baby: Back in Business’.

‘The Boss Baby’ és una història còmicament universal sobre com l’arribada d’un nou nadó impacta a una família, explicada des d’un punt de vista d’un narrador deliciosament poc confiable, un nen de 7 anys increïblement imaginatiu anomenat Tim. Amb un missatge astut i de tot cor sobre la importància de la família, The Boss Baby de DreamWorks és una comèdia original autèntica i abastament atractiva per a totes les edats.

El repartiment de veus de la primera entrega incloïa a: Steve Buscemi com a Francis, Jimmy Kimmel com el pare, Lisa Kudrow com la mare i Miles Bakshi com el Tim. Tobey Maguire com la veu adulta de Tim i el narrador. La primera entrega va estar dirigida per Tom McGrath amb un guió de Michael McCullers. La segona entrega i segons la informació de IMDb repetirà el director, faltarà confirmar el guionista.

‘The Boss Baby 2’ està programada per estrenar-se als cinemes el pròxim 26 de Març de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada