Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 6 d’agost del 2020

'Mulan'.

Bé finalment el film live-action que tots esperàvem aquest any d’un altre dels clàssics de Disney, ‘Mulan’, finalment s’estrenarà a la plataforma de streaming que té la casa del ratolí Disney+, però amb un preu addicional al preu de subscripció que als USA serà de $29,99, segons TheHollywood Reporter. I s'estrenarà el 04 de Setembre.

El film originalment estava programat per estrenar-se a finals del 2019, però es va endarrerir per a no competir amb altres títols forts de la cartellera, després és va programar per al 27 de Març 2020, però per culpa de la pandèmia mundial es va anar canviant de dates, primer per arribar als cinemes el 24 de Juliol de 2020 i després es va passar al 21 d’Agost, l’última notícia que data de finals de Juliol s’anunciaven canvi de dates de diferents films de Disney i films de les altres companyies que posseeix com ara 20th Century Fox (ara 20th Century Studios), Searchlight o Lucasfilm, i les seqüeles de Avatar. Llavors Disney va anunciar que ‘Mulan’ es quedava sense nova data.

“Tot i els continuats desafiaments de la pandèmia, hem seguit construint sobre l’increïble èxit de Disney+ a mesura que creixen els nostres negocis globals directes al consumidor”, va dir el CEO de Walt Disney Company, Bob Chapek, en un comunicat. “El abast global de la nostre cartera completa de serveis directes al consumidor ara supera la xifra dels 100 milions de subscriptors de pagament, una fita significativa i una reafirmació de la nostre estratègia de DTC, que vam considerar clau per al creixement futur de la nostre empresa”.

Tot i que ‘Mulan’ farà el seu debut a la plataforma de streaming, a alguns països que no ha arribat la plataforma de Disney+ i hi hagin els cinemes oberts el film s’hi estrenarà, tot i que encara no s’ha anunciat la data.

Quan l’emperador de la Xina emet un decret que un home per família ha de servir a l’Exèrcit Imperial per defensar el país dels invasors del nord, Hua Mulan, la filla gran d’un guerrer honrat, s’infiltra per ocupar el lloc del seu pare. Disfressada com un home, Hua Jun, es posa a prova a cada pas del camí i ha d’aprofitar la seva força interior i adoptar el seu veritable potencial. Ës un viatge èpic que la convertirà en un guerrer honrat i li farà guanyar el respecte d’una nació agraïda...i d’un pare orgullós.

‘Mulan’, compta amb un celebrat repartiment internacional amb el paper principal per a Liu Yifei (‘The Forbidden Kingdom’, ‘Once Upon a Time’) que interpreta a Hua Mulan, després d’una recerca mundial durant tot un any. Completen el repartiment: Donnie Yen (‘Rogue One: A Star Wars Story’) com el comandant Tung, Jason Scott Lee (‘Crouching Tiger’, ‘Hidden Dragon: Swaord of Destiny’), és Böri Khan, Yoson An (‘The Meg’) és Cheng Honghui, Gong Li (‘Memoirs of a Geisha’, ‘Raise the Red Lantern’) és Xianniang i Jet Li (‘Shaolin Temple’, ‘Lethal Weapon 4’) és El Emperador.

Dirigeix Niki Caro (‘Whale Rider’) –tot i que al principi volien oferir la direcció a Ang Lee-, amb guió de Rick Jaffa i Amanda Silver (‘Rise of the Planet of the Apes’) i les noves incorporacions de Elisabeth Martin i Lauren Hynek. El productor Bill Kong ha supervisat la pel·lícula, com ja fes en els grans èxits del cine Oriental, ‘Crouching Tiger & Hidden Dragon’, ‘Hero’ o ‘House of Flying Daggers’.

*Aquí el film arribarà pel preu de 25€.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada