Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 26 d’agost del 2020

'Troll'.

Després de trencar amb el públic estatunidenc amb el reboot èxit de taquilla de ‘Tomb Raider’ l’any 2018, el director Roar Uthaug torna al seu país d’origen, Noruega, per a dirigir el film de monstres Troll, que Netflix acaba de donar llum verda, segons The Hollywood Reporter.

Inspirada en una llegenda escandinava i basat en una idea original de Uthaug, el film es centrarà en la gegantina criatura principal que es desperta des de les muntanyes Noruegues, on ha estat atrapada durant 1.000 anys i baixa muntanya avall pel camp cap a la capital del país, Oslo.

“Troll és una idea que s’ha estat desenvolupant en el fons de la meva ment durant més de 20 anys”, va dir Uthaug. “Per finalment poder realitzar-lo amb la gent entusiasta i ambiciosa de Netflix i Motion Blur, és veritablement un somni fet realitat. No puc esperar per donar via lliure a aquest monstre noruec en el món”.

El film estarà produït per Espen Horn i Kristian Strand Sinkerud de la companyia de producció Noruega Motion Blur, qui anteriorment va treballar amb la plataforma de streaming a ‘Cadaver’, que s’estrenarà a Netflix a Noruega aquest mes d’Octubre.

“Estem increïblement orgullosos de dur al món un projecte noruec d’aquesta escala al costat de Roar Uthaug i Motion Blur”, va dir David Kosse, vicepresident de Cinema Original Internacional de Netflix, en un comunicat. “Roar és un cineasta extremadament hàbil i estic emocionat de que torni a les seves arrels noruegues amb aquest ambiciós i divertit film”.

Tot i que no s’ha confirmat la data d’inici de la producció o el repartiment, està programat que ‘Troll’ arribi a Netflix en tot el món en algun moment de 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada