Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 12 d’agost del 2020

'My Spy 2'.

Segons Deadline, Amazon Prime i STX esperen poder reunir al director Peter Segal i als actors Dave Bautista i Chloe Coleman, per a una seqüela de ‘My Spy’. El potencial projecte encara es troba en les primeres etapes i, segons informen des del mitjà, encara no s’han establert acords.

‘My Spy’ segueix a un agent implacable de la CIA (Bautista) que es troba a mans d’una nena precoç de 9 anys (Coleman), que ha estat enviada encoberta per a vigilar a la seva família.

El film està protagonitzat per Dave Bautista (Guadrians of the Galaxy) com a JJ Cena, i Chloe Coleman (Big Little Lies) com a Sophie Newtown, Kristen Schaal (BoJack Horseman) com a Bobbi Ault, Ken Jeong (The Hangover film triology) com a Kim Trang i Parisa Fitz-Henley (Jessica Jones) com a Kate Newtown.

Jon i Erich Hoeber van escriure el guió del film, que va dirigir Peter Segal (Get Smart, Fifty First Dates). Altres crèdits com a guionistes dels germans Hoeber inclouen: la franquícia d’acció ‘Red’ i ‘Battleship’, així com l’aventura de ciència-ficció ‘The Meg’, protagonitzada per Jason Statham i Ruby Rose.

Bautista i Jonathan Meisner van ser productors del film, i el vicepresident sènior de producció de STXfilms, Drew Simon, i la directora de desenvolupament, Kate Vorhoff, van supervisar la producció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada