Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 20 d’agost del 2020

'Untitled Marvel/Sony Pictures Film'.

Després de posar-se darrera de la càmera amb l’aclamada comèdia adolescent ‘Booksmart’, Olivia Wilde ha estat una de les directores més buscades a Hollywood i ara des de Deadline ens informen de que ha signat per a dirigir un film secret de Marvel/Sony Pictures protagonitzat per una noia.

Tot i que no es saben els detalls de la història o personatges per al nou projecte, que està essent escrit per Wilde i la seva socia productora Katie Silberman (Booksmart), les fonts informen que el film podria centrar-se en Spider-Woman, però des de Sony no ho han confirmat, això per ara són rumors.


Segons les informacions, el projecte ha ocupat un lloc preferent en la llista de prioritats de Sony i el estudi ha estat en converses amb Wilde durant un temps, per a que el dirigís, ja que la seva pròxima llista de projectes s’ha omplert ràpidament durant l’any passat, però la perspectiva d’estrenar un film sobre una superheroïna això la va fer moure per a tancar el tracte.

També marca la segon film de Marvel protagonitzada per una dona, actualment en desenvolupament a Sony Pictures, i va aterrar a l’estudi S.J. Clarkson (Game of Thrones) per a dirigir i desenvolupar un film que hi ha el rumor que és un projecte sobre Madame Webb i que es va saber a principis d’any, mentre que també es desenvolupa una adaptació a sèrie de Black Cat i Silver Sable amb Gina Prince-Blythewood, després de que es cancel·les el film en projecte.

Wilde també es converteix en l’últim talent femení en tenir a les seves mans un important projecte de còmic, i el mes passat es va anunciar que Nia DaCosta (Candyman), dirigirà ‘Captain Marvel 2’ per al MCU. Les dues segueixen els passos de les recents cineastes darrera de films més taquillers del gènere, com Patty Jenkins amb ‘Wonder Woman’ i ‘Wonder Woman 1984’, Cathy Yan amb ‘Birds of Prey’ i Chloe Zhao amb la pròxima ‘Eternals’.

El nou projecte serà produït per Amy Pascal, qui actualment està treballant amb Wilde i Silberman en una comèdia nadalenca d’amistats a Universal, i la producció executiva estarà a càrrec de Rachel O’Connor. Wilde s’està preparant per començar a filmar el thriller psicològic ‘Don’t Worry Darling’ per a New Line, i que compta amb el següent repartiment: Florence Pugh (Midsommar, Black Widow), Chris Pine (WW84), Shia LaBeouf (The Tax Collector) i Dakota Johnson (The High Note).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada