Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 25 d’agost del 2020

'Ammonite'.

NEON a publicat el tràiler oficial del pròxim film del director/escriptor Francis Lee, el drama romàntic ‘Ammonite’, protagonitzat per la guanyadora d’un Oscar Kate Winslet com a Mary Anning i la quatre vegades nominada al Oscar Saoirse Ronan com a Charlotte, ja que els seus personatges formen un vincle inesperat entre elles. El film tindrà la seva estrena mundial el pròxim mes en el Toronto International Film Festival i està programat per arribar als cinemes el pròxim 13 de Novembre de 2020. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

Ambientada en la Anglaterra de 1840, Ammonite segueix la història d’una caçadora de fòssils aclamada però no reconeguda, Mary Anning, que treballa sola en la abrupte costa del sud. Amb els dies dels seus famosos descobriments a les seves espatlles, ara cerca fòssils comuns per vendre’ls a turistes per sustentar-se a si mateixa i a la seva mare malalta. Quan un visitant adinerat li confia a Mary la cura de la seva esposa Charlotte, ella no pot donar-se el luxe de rebutjar la seva oferta. Orgullosa i implacablement apassionada pel seu treball, Mary inicialment topa amb la seva invitada no desitjada, però tot i la distància entre la seva classe social i les seves personalitats, comencen a desenvolupar-se un vincle intens que obliga a les dues dones a determinar la veritable naturalesa de la seva relació.

El film està produït per Ian Canning (Widows) i Emile Sherman (Lion) al costat de Fodhla Cronin O’Reilly (Lady Macbeth). És una producció de See-Saw Films amb Winslet, Simon Gillis, Mary Burke, Rose Garnett i Zygi Kamasa com a productors executius.

Winslet va guanyar un Oscar per la seva actuació a The Reader i ha protagonitzat molts projectes guardonats/nominats al llarg dels anys, inclosos Titanic, Sense and Sensibility, Iris, Little Children, Mildred Pierce, Eternal Sunshine of the Spotless Mind i Steve Jobs.

Ronan ha estat nominada al Oscar per les seves actuacions a Atonement, Brooklyn i Lady Bird, per la que va guanyar un Globus d’Or. Recentment va obtenir la seva quarta nominació a l’edat precoç de 25 anys per la seva interpretació de Jo March a ‘Little Women’ de Greta Gerwig. Tant Winslet com Ronan formen part del repartiment d’estrelles del pròxim drama de Wes Anderson, ‘The French Dispatch’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada