Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 17 d’agost del 2020

'Enola Holmes'.

Netflix ha publicat el primer avanç de la pròxima adaptació cinematogràfica ‘Enola Holmes’, amb l’estrella Millie Bobby Brown interpretant a la jove detectiu. El film farcit d’estrelles estarà disponible al servei de streaming el pròxim 23 de Setembre, a continuació podeu veure’n el teaser...

El film està basat en la sèrie de llibres nominats al Premi Edgar de Nancy Springer, ‘Enola Holmes’ explica la història de la rebel germana adolescent de Sherlock i Mycroft Holmes, Enola, una súper detectiu dotada per dret propi que sovint supera als seus brillants germans. Quan la seva mare (Helena Bonham Carter) desapareix misteriosament en el seu 16è aniversari, Enola cerca la ajuda dels seus germans grans. Però aviat es dona compte de que estan menys interessats en resoldre el cas que en dur-la a acabar l’escola, Enola fa l’únic que pot fer una jove intel·ligent, enginyosa i intrèpida de la dècada de 1880... fuig a Londres per trobar-la. Al trobar-se amb un repertori de personatges memorables en el camí, Enola es veu atrapada en mig d’una conspiració que podria alterar el curs de la història política. Enola Holmes li dona un nou i dinàmic gir femení al millor detectiu del món i la seva brillant família.

El repartiment de ‘Enola Holmes’ inclou a Millie Boby Brown (Godzilla: King of the Monsters, Stranger Things), Sam Clafin (The Hunger Games films, Me Before You), Adeel Akhtar (The Big Sick, Les Miserables), Fiona Shaw (Killing Eve, Harry Potter films), Frances de la Tour (Into the Woods, Harry Potter films), Louis Partridge (Medici), Burn Gorman (Pacific Rim), Susan Wokoma (Crazyhead, Year of the Rabbit), amb Henry Cavill (Mission: Impossible-Fallout, Man of Steel, The Witcher), i la dues vegades nominada al Oscar Helena Bonham Carter (The Crown, The King’s Speech, Harry Potter films).

El film està dirigit per Harry Bradbeer amb Jack Thorne escrivint el guió. Brown exercirà com a productora juntament amb la seva germana Paige Brown, per a la futura franquícia ‘Enola Holmes’ a través de la seva productora PCMA Productions, amb Alex Garcia i Ali Mendes supervisant el projecte per a Legendary.

‘Enola Holmes’, està actualment programada per estrenar-se en el servei de streaming, en algun moment del mes de Setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada