Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 20 d’agost del 2020

'Let Him Go'.

Focus Features ha publicat el tràiler oficial del film de crim dramàtic ‘Let Him Go’, protagonitzat per Kevin Costner i Diane Lane. Arribarà als cinemes el pròxim 6 de Novembre, a continuació podeu veure’n el tràiler...

          

Després de la pèrdua del seu fill, el sheriff retirat George Blackledge (Costner) i la seva esposa Margaret (Lane) abandonen la seva granja de Montana per a rescatar el seu jove net de les urpes d’una família perillosa que viu fora de la xarxa en les Dakotas, encapçalada per la matriarca Blanche Weboy. Quan descobreixen que els Weboys no tenen intenció de deixar anar al nen, George i Margaret no tenen més remei que lluitar per la seva família.

‘Let Him Go’ està protagonitzada pel dues vegades guanyador d’un Oscar Kevin Costner (Dances with Wolves) i Diane Lane (Man of Steel), els quals van aparèixer per primer cop junts com a Jonathan i Martha Kent a ‘Man of Steel’ de 2013 de Zack Snyder. També comptarà amb Lesley Manville, Will Brittain, Jeffrey Donovan, Kayli Carter i Booboo Stewart.

Basat en la novel·la del mateix nom de Larry Watson, el film està escrit i dirigit per Thomas Bezucha (The Family Stone), Paula Mazur i Mitchell Kaplan de The Mazur Kaplan Company, produiran al costat de Thomas Bezucha. Kimi Armstrong Stein, Jeffrey Lampert, Kevin Costner i Rod Lake són els productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada