Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 23 d’agost del 2020

'Static Shock'.

Durant els panells sorpresa de DC Comics durant la DC Fandome, durant els quals Mark Bernardin va parlar sobre un renaixement de Milestone Comics amb Denys Cowan, Jim Lee, Phil LaMarr i Reginald Hudlin, es va revelar que no sols hi hauria nous còmics de Static Shock el mes de Febrer de 2021, sinó que també va parlar de la possibilitat d’un film live-action de Static Shock.

La noticia va ser força impactant per als fans i certament una sorpresa per LaMarr (la veu icònica de la sèrie animada de Static Shock).

“Una de les coses que ens encanta molt”, va explicar Reggie Hudland, “realment volem estar a l’altura del nom de l’empresa, Milestone Media, així que quan vam parlar amb Jim sobre la reactivació de la línia Milestone vam dir: ‘Tots sabem que això ha estat un èxit en els còmics i en la sèrie animada, és hora de expandir-nos a totes aquestes àrees i quelcom més. ‘Per tant, estem en converses serioses, ja que estem llançant una nova sèrie de còmics, en desenvolupament un film de Static Shock. Serà un llargmetratge per als cinemes. Del que estem parlant és increïble.

Lee després va anunciar els plans per a digitalitzar la biblioteca Milestone i fer que les històries clàssiques estiguin disponibles a través de Comixology, Amazon Kindle i Apple, entre d’altres.

Va ser tot un anunci, i tot i que encara no hi ha res escrit en pedra, els fans poden estar segurs de que veuran Static Shock i els seus compatriotes de Milestone en una varietat de formes en un futur proper.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada